Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Úgy megd..nálak, hogy kiakad a szemed!" - Lehet erre pozitívan reagálni?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi ilyet mond a nőnek, szerintem szinte minden esetben a nő azt a férfit faképnél hagyja, vagy akár még pofont is ad. Miért mond ilyet?
Van olyan szituáció, ahol a nőnek ez tetszik, hogy ilyet mond a férfi? El tudjátok képzelni, hogy valaki értékeli azt, hogy valaki így fejezi ki hogy így be van indulva rá?
Egy biztos, nem olyan puhapöcs, mint a mai férfiak többsége.
2022. ápr. 23. 11:44
1/8 anonim válasza:
én kiröhögném, van itt egy f aszi az a szövege úgy megduglak, agyrázkódást kapsz az ágytámlától :D:D
2/8 anonim válasza:
Lehet ezt érdekesebbe, izgatóbban is mondani, amire megfelelő helyzetben az adott nő is pozitívan reagál, de nem fogom itt elsütni a legjobb dumáimat + nem is működik fűvel-fával, csak akivel értelemszerűen megvan a kölcsönös kémia. :)
3/8 anonim válasza:
Nekem bejön, ha frankón a szemembe mondják amit akarnak, akár csúnyább szavakkal is. 🙂
L
4/8 anonim válasza:
Lehet ezt hihetően és valóra válltva is mondani. De nem csak úgy egy idegennek.
5/8 anonim válasza:
3: és miket mondtak neked eddig ami bevált?
6/8 anonim válasza:
Aki így próbál ismerkedni, az egy primitív barom. Ez konkrétan szexuális zaklatás.
Kapcsolaton belül is ízléstelen, de ha a felek közti kommunikációba belefér, akkor az ő dolguk
7/8 anonim válasza:
Tapasztalat szerint aki ilyeneket mond az 75%-ban be is tudja váltani.
Szóval egy próbát megér ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!