Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfinak kapcsolata van,akkor is allandoan mas nokre vagyik? Milyen nehez megallni,hogy ne dugjanak massal is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 07:38
1/6 anonim válasza:
Nem. Helyesebben, ha kapcsolata kielégítő minden téren, akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Ez emberfüggő és mindkét nemre jellemző, hogy másokat is megkíván egy idő után. Ez van, ilyen a vonzalom, a vágy és az emberi természet. Ezután jön képbe a döntés, hogy ki él a lehetőséggel és ki nem.
3/6 anonim válasza:
Mindig megnéztem a jó nőket, ahogy mások is megnézték a feleségemet. Hogy mással is dugjak,sokáig "ellenálltam" aztám megtettem.
Az elvem az volt, ha megteszem, és jobb, mint a nejemmel, akkor megérte a kaland. Ha rosszabb, akkor többre értékelem életem párját.
Vagyis a megtapasztalás haszos volt (nekem).
4/6 anonim válasza:
Rám több kapcsolatban lévő férfi is vágyik. :)
L
5/6 anonim válasza:
Kevés a hűséges férfi, ez biztos. Ez se feltétlenül igaz, hogy ha minden téren kielégítő a kapcsolat, akkor nem vágyik másra. Papíron ez így van, de soknak semmi sem elég, és egyszerűen nem tudnak maguknak parancsolni. Érett gondolkozású, őszinte férfi a kulcs, akivel össze illesz. Sok sikert, nem lehetetlen, csak nehéz.
6/6 anonim válasza:
De igaz, csak nem mindenkire! 1-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!