Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Mennyire valtozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mennyire valtozott meg az egyuttletek minosege korulmeteles utan?

Figyelt kérdés

Nehany honapja vagyok egyutt a parommal es a napokban mondta, hogy a tul szuknek erzi a fitymajat neha es legrosszabb esetben korulmeteltetne magat. En felek attol, hogy utana o mar kevesebbet vagy maskepp erezne az egyuttletek alatt, igy mar nem kivanna annyira..

Az utobbi 2 hetben azt mondta, hogy sebes, erzekeny ott a bore es ha beteszi akkor picit faj neki.. Mi lehet a baj? Vizeleskor nem erez fajdalmat, nem viszket, nem eg neki, nem pirosodott ki..

2022. ápr. 23. 02:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Metélésből is van több féle.

Van részleges és teljes.

Részlegesesnél csak a megrővidittik a fitymát, utána olyan mintha eleve rövidebb lett volna.

Sőt tudtommal olyan is van hogy csak egy vágást éljenek hogy könnyebben nyíljon szét mikor lehúzzák.

Ezek olyan beavatkozások amik nem biztos hogy nem lesznek a szexre hatással.

2022. ápr. 23. 03:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Már vagy tíz éve, hogy körülmetéltettem magam. Eleinte élég weird érzés volt de aztán kb egy hónap elteltével kezdtem megszokni.

Akkori barátnőm kifejezetten szerette! Most a feleségem se panaszkodik rá.

35/F

2022. ápr. 23. 05:01
 3/4 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján valószínüleg szűkülete van.

Magától nem fog javulni,menjen/etek orvoshoz.

2022. ápr. 23. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Mitol alakul ez ki full random? Nagyon remelem, hogy nem metelik korul szegenyt, attol felunk hogy nem elvezne ugy az egyuttleteket mint eddig
2022. ápr. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!