Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok titeket zavar ha egy fiú korulmetelt?

Figyelt kérdés

Par eve kaocsolatban vagyok egyeb egészségügyi dolog miatt muszáj volt ezt az utat valasztanom viszont mióta ez megtörtént sok minden valtozott ott lent pl érzéketlenebb es a makkom ia jóval nagyobb ha lehet igy mondani meretem maradt es paromnak ez nem igazan tetszik a dolog!

Valaki esetleg hasonló helyzetben?

2021. febr. 2. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Nekem nem tetszik.
2021. febr. 2. 14:18
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem jó. Nem is mutat jól és uhh. Nem kéne
2021. febr. 2. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező szépen lepontozta akiknek nem tetszik. De azért én is kiírom a véleményem; szerintem is csúnya metélten
2021. febr. 2. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem. Pontoztem en le senkit
2021. febr. 2. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy azt árulja tok már el idióták, hogy miért pontozza átok le azt amikor valaki megmondja a véleményét. Kiváltképp hogy a kérdés a vélemény volt, A választ haszontalannak minősíteni gyakorlatilag értelmetlen.
2021. febr. 2. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Elsősorban nem nézegetni akarják, főleg nem lankadtan. Nekem még egy nő sem panaszkodott, csak élvezték.
2021. febr. 2. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Egy barátomnak volt eddig körülmetélve a farka, az övé álomszép volt. Valaki egyszer megsorozott itt többünket a metéltfarkas képével: az viszont csúnya volt. Hegekkel tele, stb. Ez alapjàn nem tudnám azt mondani, hogy tetszik, vagy pont nem, mert volt ehhez is, ahhoz is szerencsém. A hagyományossal sincs bajom, de érezhetően tisztább volt a metélt pasimé - nem csak fürdés után, hanem bármikor.
2021. febr. 2. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam körülmetélve, de alapból rövidebb fitymával születtem, nekem nem fedi teljesen a makkom. VoltaM már több lánnyal, egyik se foglalkozott vele, állva még annak is felcsúszik a makkjáról, akinek nem metélt és nem is rövidebb...
2021. febr. 2. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Mit jelent az érzéketlen? 10 perc szopás kell, hogy felálljon, vagy nem tudsz elélvezni?
2021. febr. 2. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem zavar
2021. febr. 3. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!