Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rossz lehet az egészségi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz lehet az egészségi állapotom, ha úgy érzem ha itt feküdne egy bomba nő azt se tudnám megdugni és inkább aludnék?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
szerintem kimerült vagy eléggé
2022. ápr. 22. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Háááááát tartós tejet már ne vegyél 😂 Az hogy alacsony a libidód egy dolog, de ha állandóan csak aludnál és aludnál és úgy érzed nem tudod kialudni magad akármennyit is alszol akkor látogasd meg a háziorvosod egy kivizsgálásra.
2022. ápr. 22. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz, magas a libidóm amúgy, normál napjaimban perverz vagyok. De ez így szörnyű, van egy lány akivel összejönnék, de nyár közepéig kb. csak orvosokhoz fogok járni.:(
2022. ápr. 22. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Hátha találsz egy csinos doktornőt, aki szívesen megvizsgálná a problémádat... :,D

2022. ápr. 22. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Mióta áll ez fenn nálad?

Amikor elkaptam a covidot nekem is leesett a libidóm, és egész nap csak aludtam.

2022. ápr. 22. 17:03
 6/8 A kérdező kommentje:
1 éve. Nem voltam covidos, oltva se vagyok.
2022. ápr. 22. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy most az vagy. Én is így voltam. Tok véletlenül derült ki hogy az vagyok mert a gyereket vittem dokihoz és ott csináltak tesztet. Utána adtak valami 3 szem gyógyszert és a második után visszajött az életkedvem :D
2022. ápr. 22. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Kieges,streszz túl sok munka. A világ legjobb nőjét se dugnám meg inkább aludnék.
2022. ápr. 23. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!