Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok a barátnőitek tudják hogy a pertnereitek, mennyire potensek?Mekkora van nekik?Megbeszélitek ezeket?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 12:44
2/9 anonim válasza:
Magánügyként kezeljük, jobb témákat is találunk, mint a f@sz.
3/9 anonim válasza:
Nem. Te kibeszéled a haverjaiddal hogy a barátnőddel hogy miként, milyen pózban, hányszor? Ha igen akkor szegény barátnőd...
4/9 anonim válasza:
Részletesebben kizárólag a legközelebbi baratnőmmel beszélek erről, nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne. Egyként többi közelebbi barátnővel sem tabu teljesen a szex, egészséges szintig szoktunk erről beszélni, mint a legtöbben. Egyébként elég logikus, hogy impotens pasival nem lennék együtt, méret téma is néha előjön.
5/9 anonim válasza:
Nem szoktam ilyenekrol beszelni. Maganyugy.
6/9 anonim válasza:
Nem fogom a barátomat más csajoknak magasztalni. Hogy azta de nagy van neki, es mennyire isten.
Általaban csendben meghallgatom ha ők panaszkodnak, az is max 2 mondat csak, mert ők sem a parjuk f.rkát ecsetelik nekem valojaban.
Egy exem kapcsán beszelgettunk csak, az analis szexrol de azt is csak ugy nők egymas kozott es nem pasikitárgyalás céllal.
7/9 anonim válasza:
Igen.Az összes bnőm , sőt az egesz család tudja már,mikor bemutatom nekik,h mekkora a szerszám.
8/9 anonim válasza:
Sose értettem, miért osztja meg bárki is a hálószobában történteket mással. Ennyi erővel lefeküdhetnék a barátnőjével is, és akkor nem kell beszámoló...
9/9 anonim válasza:
Részletekbe menően nem, hogy milyen pózban, hányszor élveztek ek stb stb.
De ha az egyiknek nem lenne potens a párja, arról tudnék szerintem.
Szóval szoktunk szexről beszélni, de vannak határok.
Pl.: azt igen, hogy jó-e, kb milyen rendszeres, ha valami nagyon fura lenne v probléma azt is.
De azt nem hogy konkrétan milyen pózokba tolják és miket csinálnak es mire izgulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!