Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek jobban: ha a pasitok váratlanul kattintja rátok a bilincset, vagy ha előre megbeszélitek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 14:51
1/10 anonim válasza:
én azt szeretem ha váratlanul.a multkor a pasim éppen föztem zsoknyában voltam mögém ment lehúzta a bugyim és váratlanul elkezdte a popsim meg a puncim nyalni majd fözés közben keményen megdugodt,egyszerüen imádtam.27L
2/10 anonim válasza:
Minden izgalmasabb és izgatóbb, ha spontán történik
3/10 anonim válasza:
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
4/10 anonim válasza:
Egyiket sem, inkább én kattintom rá.
6/10 anonim válasza:
Van alibim, szóval védve vagyok! ;-) 48f
8/10 anonim válasza:
első alkalommal megbeszéltük, de mióta többször csináltuk, szeretem ha váratlanul történik. de van hogy én kattintom rá, az pont ilyen váratlan szokott lenni.
9/10 subrette válasza:
Nekem tetszik, ha váratlanul kattintja rám a párom. Ha ritkán járt helyre megyünk sétálni, már nem váratlan annyira, számítok rá, hogy kattanni fog rajtam és úgy megyünk tovább. Volt már, hogy bevásárlóközpont parkolójában tette rám.
Hollandiában sétáltunk úgy az utcán, hogy meg voltam bilincselve. Ott jobban elfogadott a BDSM, nem ütköznek meg ezen.
10/10 anonim válasza:
Váratlanul jobb, volt olyan, hogy öltözkődtem, benyitott, rámtette a bilincset letérgyeeltetett, és megszopatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!