Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha láttok egy szép, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha láttok egy szép, de nagyon agresszívnak kinéző ( vagy úgy viselkedő) csajt, akkor ez milyen szexuális gondolatokhoz vezet bennetek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 22. 10:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mi váltotta ki belőle.

Ilyenkor mindig felmerül, hogy talán majd ő lesz az, akinek bejön a fordított felállás és elveszi a szuzességem, de valahogy sosem merek lépni.

2022. ápr. 22. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen szexuális gondolatom nem támadna, igyekszem távol maradni tőle. Alapvetően is békés természetű, konfliktus kerülő ember vagyok.
2022. ápr. 22. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
Az hogy de kár érte, amiért hülye. A magánéletben nem akarom játszani a pszichomókust.
2022. ápr. 22. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Megfogdosnám akis pin@ját 🤗
2022. ápr. 22. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Milyen az aki agresszívan néz ki?

Rossz kedvű embert sokat látni, de hogy így agresszív lenne...

Igazából csak max ijesztő embereket láttam eddig, de abból nem következik, hogy agresszív, hacsak nem dúlfúl és üvöltözik valaki vagy csapkod.

2022. ápr. 22. 13:20
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Szeretném, ha fizikálisan alázna: mezítláb rúgna, verne.
2022. ápr. 23. 07:14
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem foglalkoznék vele, és kerülném.

Az ilyen idegroncsoktól normális embernek felfordul a gyomra.

2022. máj. 12. 18:42
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Otthagyom, mint eb a szarát!
2022. jún. 20. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyesmi nem indít be. Volt egy hasonló természetű barátnőm még 17 évesen, aki (vágyvezérelten) azt hitte, hogy erőszakos vagyok, mivel határozott fellépésem volt már akkoriban is. Néhány szex jó volt vele az elején - nem hűha jó, inkább csak más -, de utána nagyon hamar elkezdte idegesíteni a nyugodt természetem, ami miatt folyamatosan provokált, mígnem otthagytam a francba. Én a céltudatos, de gyengéd szívű nőket tartom vonzónak :)
2022. jún. 20. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Volt már agresszív, zsarolós, sértődős barátnőm. Abban a hitben volt, hogy neki a fél világ ártani akar. Felváltva hol áldozat volt, hol agresszor vagy gonosz cselszövő.

Láttam, hogy neki alapból a harc és menekülés az alaptermészete, sose fog megváltozni. Gyorsan vége is lett a kapcsolatnak. Egy gyogyóssal nem szabad együtt maradni. Ha neki így jó, csinálja egyedül.

2022. júl. 20. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!