Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még olyan férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi, akinek nincsenek különösebb vágyai a szexben csak az orál?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon hihetetlennek hangzik, bár lehet nem a gyakoris válaszokat kellene alapul vennem, de amiket szoktam olvasni(és nem csak ezen az oldalon)azokhoz képest ez már szinte meseszerűnek tűnik.

Lett egy barátom nem rég, beszélgettünk a vágyainkról és közölte,hogy legyen meg a kölcsönös orál, valamint a vaginàlis szex és másra ő nem is vágyik. Nálam is ez a helyzet egyébként.

Gyanakodtam,mert rég hallottam ilyet.

Vagy csak még nagyon az elején vagyunk és nem meri elmondani mit is szeret még ezen kívül? Mondtam legyen őszinte nyugodtan,de ugyanezt elmondta megint.

2022. ápr. 22. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most nehogy már az akkora dolog legyen, ha egy férfi nem igényli az anált. Oral+vaginális a férfiak tulnyomoreszenek tökéletesen elég.
2022. ápr. 22. 10:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Ahogy látom manapság már sajnos akkora dolognak számít.
2022. ápr. 22. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd elmondja a vágyait később.
2022. ápr. 22. 11:06
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Akármilyen hihetetlen, mi is csak orálisan és hüvelyi úton szexelünk. Az anált egyikünk sem igényli (nem tabu nekem egyébként, csak nem hiányzik) és semmi extra beteg fetisünk nincs. Cserébe kiegyensúlyozott, szenvedélyes, kielégítő a szexuális életünk.
2022. ápr. 22. 13:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Csakis orál? Az kevés, mert dugni is szeretek 😂

Egy csomó pasi hajtja az anált. Aki hülye az minden áron azt akarja akkor is ha a partnere nem. Aki normális az úgy van vele, hogy 1-1x a változatosság kedvéért okés, de ha nincs az sem gond. Van még ezerféle más móka amivel kölcsönösen örömet lehet szerezni.

2022. ápr. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!