Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos kérés lenne a barátom felé az,hogy én is csinàlhassam neki fenékbe,ha màr ő is kérte tőlem?
Figyelt kérdés
Felcsatolhatóssal vagy vibrivel. Az utóbbi van is itthon.
Csak így egyezek bele a dologba. Húzta a száját,de még választ nem kaptam. Gondolom nem lesz a válasza 😆
2022. ápr. 21. 20:23
11/19 anonim válasza:
Jogos kérés! Bár általában mi kérjük a lányt erre. felcsatolhatóssal csináljuk.Én kértem. De néha van teljes szerepcsere jelmezben is.
12/19 manly válasza:
Jó lenne ha nő megujjazna, megdugna.
13/19 anonim válasza:
Jogos. Ha ő erőlteti azt amit te nem akarsz, előbb hagyja ő magát.
14/19 anonim válasza:
Nálunk az volt az análnak a feltétele, hogy előbb ő dug meg egy felcsatolhatóssal, és aztán megengedi hogy popón rakjam. Belementem. Kibirtam.
15/19 anonim válasza:
Na látod, itt a baj. olyat vársz el a csajtól amit "kibírsz" , nem élvezel.
16/19 anonim válasza:
Barátnőm is ezt mondta régen, hogy benne van az análban, ha ő is megdughat engem. Én nem zárkóztam el előle, igent mondtam rá, és egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon jó volt, óvatosan csinálta ő is a felcsatissal. Azóta ez rendszeressé vált nálunk, oda-vissza análozunk heti több alkalommal, kb fele-fele arányban kapjuk egymástól. Mindketten nagyon szeretjük adni is, kapni is. :)
F
17/19 anonim válasza:
Közös örömszerzés..! 49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!