Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem szűz nőként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szűz nőként mennyire valid kérés egy férfitól, hogy vigyázzon, mert fáj?

Figyelt kérdés

Csak mert már hallottam pasi szájából, hogy "az ilyen ne játssza a hattyú halálát, mikor már full be van járatva", de az igazság az, hogy annyira nem vagyok, mert egy partnerem volt, két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor voltam vele, és minden alkalommal bénázás ment (lelankad, kicsúszik, be se megy tövig, gyors elélvezés stb.), meg eleve nem volt túl nagy a mérete. A szűzhártyám se szakadt át, de ehhez hozzátartozik, hogy nem volt mindig olyan tág nyílás rajta, mint most, egyszerűen az évek során "nyúlt ki" tamponhasználat, nőgyógyászati vizsgálat, maszturbáció és hasonlók hatására. Most is tudom, hogy lehetne annyira feszíteni, hogy megérezzem. Nem fordult elő, hogy ne fájt volna a behatolás.

Egyrészt már abban sem vagyok biztos, hogy ez egészségügyi szempontból normális, másrészt jelenleg úgy érzem, lennének gátlásaim, ha jeleznem kéne egy partnernek, hogy mi a helyzet. Ti hülyének/álszentnek néznétek ezért egy nőt? Egyáltalán hajlandóak lennétek vesződni vele? A szüzekkel kapcsolatban az az érvelés szokott menni, hogy macerás velük ugyan, de legalább különlegesnek érezheti magát, aki első nekik, a tapasztalt nők meg értelemszerű okokból kedveltek (tudják, mit csinálnak). Én tulajdonképpen a legszerencsétlenebb kombináció vagyok, amit el lehet képzelni.

2022. ápr. 17. 02:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

1. A szexben (is) alapvető dolognak kellene lenni a kölcsönös őszinteségnek!

2. Találkoztam már szűz lánnyal. Én voltam a tanító bácsija! Részemről ezzel nem volt gond! Én még nem felejtettem el, hogy valamikor én is voltam tétova, bizonytalan kezdő! f.

2022. ápr. 17. 03:17
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha olyannak vagy, aki szeret, az figyelni fog rád. Gyászokkal meg normális nő nem dug, akik csak magukkal vannak elfoglalva.

20/L

2022. ápr. 17. 03:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvető, hogy egy normális kapcsolatba, ezt meglehet beszélni, meglehet érteni. Az a minimum, hogy egy kapcsolatban tekintettel vannak egymásra az emberek, és csak úgy, és csak akkor kerülnek intim viszonyban, amikor az mindkettejüknek kellemes.
2022. ápr. 17. 04:29
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Figy' ha valakinek jelzed hogy fáj és a saját figyelmetlensége miatt téged hibáztat azzal ott azonnal hagyd abba a dolgot és dobd ki az önző pötst. Akkor is tud fájni ha valaki 500 pasival volt ha a fickó nem figyel rá. Aki meg "az ilyen ne játssza a hattyú halálát, mikor már full be van járatva" az semmit sem tud a nőkről és nagy ívben kerüld el vele az ágyat.
2022. ápr. 17. 04:56
 5/13 Noren1989 ***** válasza:
86%
Szerintem is megmondhatod nyugodtan, bàr érdekes a sztori...
2022. ápr. 17. 05:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szval az a kérdés hogy szex közben figyelünk e egymásra és a másik kéreseire ,igényeire??

Hát ja.

Már ha normális emberekről van szó.

2022. ápr. 17. 06:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom, hogy egyáltalán fel merült benned a kérdés. Alapnak kell lennie, hogy egymásra figyelünk.
2022. ápr. 17. 06:52
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan megkérheted. Én egyszer pasiként nem mertem szólni a nőnek hogy túl erősen szopik mert én pasi vagyok ő meg nő. xDDDD
2022. ápr. 17. 08:49
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Ebben nincs semmi rossz, nyugodtan szolhatst, en orulok ha a partnerem jelzi mit szeretne.
2022. ápr. 17. 08:51
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Számomra izgin hangzik az ilyesmi
2022. ápr. 17. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!