Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tanar es egy vegzos diak tetszenek egymasnak, de nem lep egyik sem, attol meg a tanarnak megfordul a fejeben, hogy mi lenne ha? (A tanar a ferfi)
nekem az utcán is megfordul idegenekkel, hogy mi lenne ha megölelhetném azt a cuki csajt stb...
jó mondjuk más pasik másra fognak gondolni, a tanár meg folyton cuki lányokkal van körülvéve
Honnan kellene ezt itt bárkinek tudni? Eleve honnan veszed hogy kölcsönös a vonzalom ha egyik se lép? Érettségi után bármi lehet, én is ismerek olyat aki érettségi után kb egyből összejött az egyik fiatal tanárral.
De meg fogsz lepődni: itt senki nem gondolatolvasó
2 Nem is ez a kerdes
Hanem ha van itt tanar, es volt hasonlo szituban, az meg tudja mondani.
Ez egy klasszikus szituáció, szóval nagy valószínűséggel bizony megfordul a fejében. Egy feszes testű, szép fiatal lány nagy kísértés lehet, másfelől ez egy komoly morális kérdés. Ha nem túl nagy a korkülönbség, akár működhet is a dolog.
Egyébként az én középiskolámban több példa is volt erre. Az egyik matektanár a volt tanítványát vette feleségül. Egy harmincas magyartanárnő pedig titkolózás nélkül járt az egyik érettségiző diákjával, állítólag később össze is házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!