Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas az, aki kövér nővel szexszel/van párkapcsolatban?
Kívülállóként mit gondoltok, ha férfit láttok egy kövér nővel? Mit gondoltok a férfiról ilyenkor? Hogy nem jutott neki jobb? Elkeseredettnek, férfiatlannak látjátok?
Vagy nem érdekel az egész?
Aki rosszat gondol, az elmehet a sunyiba, kit érdekel? Boldog vagy, akkor rendben.
Ha volt ilyen pasid, akkor te vagy az ökör, hogy nem válogatod meg, hogy kivel jársz. Minek erőlteted, keress normális fazonokat.
Volt 140 kg-os partnerem, én pedig 80 kg vagyok. Valóban jól jött, mert pont nem volt kit dugjak, ez tény. De régóta izgattak és izgatnak azóta is a nagydarab nők, szóval nagyon jó volt megélni. Eljártunk mi is ide-oda, neki azért elég nehézkés volt már a mozgás. És persze, haverok beszóltak, de leszartam. Amilyeneket szexeltünk meg ahogy szerette az a csaj az én testem is (nagyon szenvedélyes és odaadó tudott lenni), arra csak büszke lehetek, nem pedig szégyellnem kell.
Van egy barátom, akinek szintén nagyon el van hízva a barátnője. Az elején rengeteget cikizték őket is, aztán 1 év után már kb mindenki leszállt róluk, és teljesen elfogadott lett a szitu.
Azon túl,hogy nem érdekel. Arra gondolok,hogy a kövér lányokat szereti.
Na most írtad,hogy szégyeltek veled mutatkozni. Ez nem biztos hogy a sulyodnak szól. Lehet hogy amúgy szharul nézelki...azaz nem tudsz a sulyodnak megfelelően öltözni.
Vagy paraszt vagy.
Lehet hogy stilusod a gond:kellemetlen vagy.
Esetelg budös,igénytelen.
Ezek olyan dolgok amiket nembiztos hogy észreveszel. De más igen...pláne ha az pasid mondjuk teljesen más családiháttérrel rendelkezik,de amugy tetszel neki.
Volt itt egy kérdés a srác szégyelet a barátnőjét mert valami sportbhuzi család sarja volt vagymi. Mindenki szálkás meg anyámtyukja...erre ő beállit egy csajjal aki nem tudna 100m-et futni. Ott sem simán a suly volt a gond egy birkozót simán vihetett volna. Lehet dagi de sportoljon.
Szóval nálad sem csak a suly a gond. Szerintem.
Huh. Te te aztán elbaxott pasikat fogtálki!
Amugy mennyi vagy?
Szerintem nem gáz ha kövér vagy, nekem az ilyen alkatú nők jönnek be. 😉 Nem tagadom hogy nehéz ezt az ízlést megélni, mert sok paraszt van aki megítél, leszól emiatt, de próbálok vele nem törődni.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!