Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szánalmas az, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalmas az, aki kövér nővel szexszel/van párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kívülállóként mit gondoltok, ha férfit láttok egy kövér nővel? Mit gondoltok a férfiról ilyenkor? Hogy nem jutott neki jobb? Elkeseredettnek, férfiatlannak látjátok?

Vagy nem érdekel az egész?

2022. ápr. 20. 13:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 lefordítom akkor neked: ezek a pasik nem járni akartak veled csak nettó üritőlyuknak használni és kerestek hozzá egy kifogást. Ha 50 kg lennél akkor találtak volna valami más indokot.
2022. ápr. 20. 14:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szégyen,ha egy férfinak kövér a partnere.Az,hogy ez jut hülyeség.Van normál alkatúban is csúnya nő.Nekem az utóbbi időben csak kifejezetten kövér kedveseim voltak. Azért,mert ők tetszenek,ilyen alkatú nővel szeretek lenni.Találhatnék normál alkatút is bőven,csak ők nem vonzanak.Én élvezem,s büszke vagyok rá,ha extrém nagy kedvesem van.
2022. ápr. 20. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Aki rosszat gondol, az elmehet a sunyiba, kit érdekel? Boldog vagy, akkor rendben.

Ha volt ilyen pasid, akkor te vagy az ökör, hogy nem válogatod meg, hogy kivel jársz. Minek erőlteted, keress normális fazonokat.

2022. ápr. 20. 15:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt 140 kg-os partnerem, én pedig 80 kg vagyok. Valóban jól jött, mert pont nem volt kit dugjak, ez tény. De régóta izgattak és izgatnak azóta is a nagydarab nők, szóval nagyon jó volt megélni. Eljártunk mi is ide-oda, neki azért elég nehézkés volt már a mozgás. És persze, haverok beszóltak, de leszartam. Amilyeneket szexeltünk meg ahogy szerette az a csaj az én testem is (nagyon szenvedélyes és odaadó tudott lenni), arra csak büszke lehetek, nem pedig szégyellnem kell.

Van egy barátom, akinek szintén nagyon el van hízva a barátnője. Az elején rengeteget cikizték őket is, aztán 1 év után már kb mindenki leszállt róluk, és teljesen elfogadott lett a szitu.

2022. ápr. 20. 15:38
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el edzeni, ne pedig a kifogásokat keresd.
2022. ápr. 20. 18:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Azon túl,hogy nem érdekel. Arra gondolok,hogy a kövér lányokat szereti.

Na most írtad,hogy szégyeltek veled mutatkozni. Ez nem biztos hogy a sulyodnak szól. Lehet hogy amúgy szharul nézelki...azaz nem tudsz a sulyodnak megfelelően öltözni.

Vagy paraszt vagy.

Lehet hogy stilusod a gond:kellemetlen vagy.

Esetelg budös,igénytelen.

Ezek olyan dolgok amiket nembiztos hogy észreveszel. De más igen...pláne ha az pasid mondjuk teljesen más családiháttérrel rendelkezik,de amugy tetszel neki.

Volt itt egy kérdés a srác szégyelet a barátnőjét mert valami sportbhuzi család sarja volt vagymi. Mindenki szálkás meg anyámtyukja...erre ő beállit egy csajjal aki nem tudna 100m-et futni. Ott sem simán a suly volt a gond egy birkozót simán vihetett volna. Lehet dagi de sportoljon.

Szóval nálad sem csak a suly a gond. Szerintem.

2022. ápr. 20. 18:53
 17/23 A kérdező kommentje:
Kimondottan a súlyomat emelték ki, amikor erről kérdeztem őket. Azt mondták, hogy ekkora nővel nem fognak a barátaik/szüleik elé állni. Az egyik mondta, hogy ugyan volt már kövér barátnője, de amiatt is állandóan csesztették a barátai, így ezt a kört inkább kihagyná. A másik pedig azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, de az anyja mióta nagyon sokat fogyott, nagyon elítélő a kövérekkel szemben, úgyhogy nem szeretne neki bemutatni. Egy, akivel nem voltam párkapcsolatban, csak szex volt, pedig azt mondta, hogy ezzel a dologgal nem dicsekszik el senkinek, de azért nagyon élvezte... Szóval nem, nem vagyok igénytelen vagy rettenetesen csúnya, de még paraszt sem.
2022. ápr. 20. 19:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Huh. Te te aztán elbaxott pasikat fogtálki!

Amugy mennyi vagy?

2022. ápr. 20. 19:28
 19/23 A kérdező kommentje:
97 kg/168 cm
2022. ápr. 20. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz ha kövér vagy, nekem az ilyen alkatú nők jönnek be. 😉 Nem tagadom hogy nehéz ezt az ízlést megélni, mert sok paraszt van aki megítél, leszól emiatt, de próbálok vele nem törődni.

30F

2022. ápr. 20. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!