Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is masztiznak beszélgetésekre?
Figyelt kérdés
Nem ritkán elő szokott fordulni velem, hogy beszélgetek lányokkal pikáns témákról (a cyberszex a fétisem) de egy idő után eltűnnek pedig végig látszólag nagyon beleélik magukat. Ez azért lehet mert masztiznak rá aztán amikor elélveznek lelépnek?2022. ápr. 18. 15:54
11/21 anonim válasza:
Volt itt olyan csaj aki az írásomra 16x élvezett el. De kár volt vele foglalkoznom. Nem viszonzott semmit.
12/21 A kérdező kommentje:
11 azért azt bárki írhatja hogy 16x élveztem el :D
2022. ápr. 18. 16:46
13/21 anonim válasza:
Igen írhatja, mint ahogy lehet kamu az is amit írtam, de nem az.
Hja, ez is lehet kamu. Nem is értem miért válaszoltam. Bocs.
14/21 anonim válasza:
Én azt se bánom, ha odaát férfi, ha itt jól alakít. Meglepődnétek, milyen jó csajok tudnak lenni a pasik. :D
15/21 anonim válasza:
Én szoktam (valódi nőként) és azért lépek le mert nem akarom, hogy az ismerkedés felé forduljon a téma, ugyanis nem keresek se társat sem alkalmi szex partnert
Nem kérek privátot.
16/21 anonim válasza:
Sosem tettem. Még a legjobb beszélgetés alatt sem. Utána, később, a hatására előfordult, de alatta sosem.
17/21 anonim válasza:
Nem, én unalomból irogatok nekik vissza, mert jókat lehet nevetni rajtuk. :D Közben van hogy zabálok, nézem a tv-t, vagy a wc-n végzem a dolgom.
18/21 anonim válasza:
#11 Ekkora kamut is csak egy pasi nyelhet be.😂 Az első elélvezés után el is megy minden vágyunk, plusz olyan érzékennyé válik a terület, hogy néha mégha akarnánk se tudnák még egy menetet. Nagyon maximum 2-3 ami reális kis időintervallum között, de a kutya se hiszi el, hogy 16× ment el. 😂 Megetetett mint a kislibát, töki.
20/21 dregor válasza:
Van amikor igen. Legalábbis elmondásuk alapján. Viszont nem sokan voltak olyan bátrak hogy ehhez kamerát is kapcsoljanak, hogy vizuálisan is bizonyítsák eme tettütek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!