Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit éreztek ha nagyon régóta nincs szex, nincs nő? Mennyi volt eddig a leghosszabb idő és hogy éltétek túl?
bocsánat, én a férfiak nevében elhatárolódnék ettől a primitív, lealacsonyító és tárgyiasító hozzáállástól.
Mindenki saját sorsának a kovácsa és saját döntéseit nyögi.
Ettől függetlenül szeretjük és tiszteljük a nőket, mi több csodáljuk. Egyenrangú nőket az egyenrangú férfiak.
Én most 2.5 évnél járok, de nagyon kikészültem már idegileg.
Nagyon megvisel, hogy nincs kapcsolatom, pedig már 55 vagyok.
Már már néha az öngyilkosság gondolata is foglalkoztat.
Egyébként mindenem megvan, lenne egy jó életem, de nő nélkül semmi sem jó.
Szetetnék már valakit szeretni, nagyon szeretnék költeni rá jó sokat.
Hisz akit szeret az ember, arra örömmel költ.
Még várok picit, hisz az egészségemmel semmi gond, aztán ha nem jön össze senki és semmi, akkor vonat elé ugrok a Szerencs utcánál, mert ott lakom tőle nem messzi Újpesten. Ennek a nő nélküli létnek, ennek így nincs értelme sokáig. 😥😢😭
Sajnos nem látok más kiutat.
Nem vagyok kigyúrt, nem vagyok felsővezető, és valószínüleg nem vagyok szép. Ma a szép férfiaké a világ.
Egy teljesen átlagos, normál testalkatú férfi vagyok, jó egzisztenciával.
Sportolok, meg minden, lakásom is van, de semmi se jó.
Azt még nem döntöttem el, hogy kocsival hajtsak a vonat elé, vagy csak úgy ugorjak elé.
Mondjuk kocsi nélkül biztosabb a halál.
18."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!