Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bdsm-et kedvelő férfiak, milyen nőt kerestek magatok mellé?
Figyelt kérdés
Akár hard vagy soft bdsm-et kedvelitek.2022. ápr. 18. 11:29
A kérdező szavazást indított:
Szub
Dom
Switch
53 szavazat
1/23 anonim válasza:
Egyértelműen subot. Intelligenset, aki érti ennek a lényegét.
F, 39, dom
2/23 anonim válasza:
Nekem a domok jönnek be , de nem találtam még sajnos partnert 18f
5/23 anonim válasza:
Azok a lányok jönnek be a legjobban, akik switch-ek, de inkább a szub felé húznak. Szeretek dominálni, de jól esik, ha néha a másik is kiéli magát rajtam.
6/23 anonim válasza:
Szubot, imádom ha minél ducibb,teltebb alàznivalóbb ;)
8/23 anonim válasza:
Mivel én switch vagyok, imádom mindkét oldalt, ezért az lenne a legjobb ha a partnerem is ilyen beállítottságú lenne. Eddigi tapasztalat alapján sajnos kevés nő van akit mindkét oldal ugyan úgy lázba hozza. Hogy épp ki lenne a domináns és ki a szub egyrészt kedv kérdése, de ha hosszabb ideig benne maradnánk egy szerepbe (mondjuk egy hónapra, az is tud izgalmas lenni) akkor arról akár fogadással is dönthetnénk.
27F
9/23 anonim válasza:
Szubmisszív, fiatal lányt. Tanítani, nevelni, jutalmazni, büntetni. Budapestit.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!