Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk férfiak! Ha szexre kerestek lányt, saját külsőtökhöz mérten keresitek, vagy attól függetlenül megvannak az igények?
Olyat keresek, aki nyitott, akivel tudok csevegni is, s a szexben megvannak a közös vágyak.
Nem keresek topmodellt, én sem vagyok az. A nyitottság és a kisugárzás az, ami megfog ;)
45/F
Felfelé.
Habár fizikailag kissé elhagytam magam az utóbbi időben, ám a társaság középpontja vagyok, magabiztos és vezető típusú személyiségjegyekkel (ez a legrelevánsabb a lányok/nők szemében), mindemellett kellő intelligenciával, humorral és tájékozottsággal rendelkezem, erős egzisztencia mellett.
én pontosan ugyanazok az alapvető tulajdonságokat keresem, mint egy sima barátnőnél, leszámítva azokat, amik a hosszú távú kapcsolatnál fontosak.
Egy jó példa: van egy jó barátnőm (barát barát), akinél mindig úgy gondoltam, hogy ha megint szingli lennék, ő kellene nekem, de ha józan eszemet használom, rájövök, hogy nem tartana sokáig a kapcsolatunk, mert nem ugyanazok a hobbik, a kikapcsolódás, feltöltődés, hasonlók. Nagyon jól megvagyunk egymás mellett, de szerintem ha egy hónapot összezárnának, akkor nem lennénk már meg annyira jól. De ezen felül minden benne van, ami érdekel egy nőben. Szóval ő mondjuk egy tökéletes dugi pajtás lenne, akivel tudjuk, hogy kapcsolat nem működne, de azért bejövünk egymásnak.
9.
Ez nagyon sokszor így van.
Nagyon szép, csinos, bomba nők mellett, iszonyatos pasik vannak, sármos jóképű férfiak mellett meg ocsmány nők.
Nem mondom, hogy ez törvényszerű, de nagyon sokszor láttam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!