Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is el lehet érni spriccelést ha csak csikló izgatással tudok elélvezni?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt a squirt, hogy kicsit izgassam vele a partnerem, tuti nagyon tetszene neki, látványos lenne. Viszont csak csiklónál tudok elmenni, így is lehetséges vagy csak azoknak működik akik hüvelyi úton tudnak?
22/lány
2022. ápr. 18. 09:41
1/11 anonim válasza:
Persze, úgyis tudsz. Elméletileg.
3/11 anonim válasza:
És hogyan lehet úgy? Engem is érdekel;D
4/11 anonim válasza:
Fújj!
Csak az ilyen nőtől mentsen meg a világ.
6/11 anonim válasza:
Barátnőm úgy képes ilyen orgazmusra, hogy ha hüvelyi orgazmusa van és a csiklója is izgatva van mellé, én úgy vettem észre, de akkor sem mindig.
7/11 anonim válasza:
Önmagában a csikló izgatásától nem lehet spriccelni. Ha csak csiklóval tudsz elélvezni az nem akadály, de ujjazni kell közben.
Én is csiklóérzékeny vagyok, elélvezni csak azzal tudok, de szoktam spriccelni...
8/11 dregor válasza:
Kérdező, én szívesen gyakorlok veled és ameddig nem spriccelsz nem adom fel. :D
9/11 anonim válasza:
Több videót láttam, hogy a talp tollal való csiklandozással (vibrátorral) több spriccelést is megélt, és valósnak tűnt! Veletek már így is előfordult?
10/11 anonim válasza:
hetes, tévedsz. nálam spriccelt nő már ujjazástól is, de olyan is volt aki az arcomon ülve folyt el, ott pedig csak a csiklóját érte ingerles. egy kisebb Tócsa lett a lepedőn a tarkom alatt ahogy végig folyt az arcomon, híg volt, vizszeru, tehát nem sima puncinedv, de nem is pisi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!