Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vonzó egy ilyen comb?
2022. ápr. 18. 00:25
A kérdező szavazást indított:
Inkább az izmos comb
Inkább a vékony comb
37 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ez a bepózolás annyira megzavart, hogy reflexből benéztem a hűtőbe, hogy ott van-e még a tegnapi csirke.
2/10 anonim válasza:
Rosszak a keresőszavaid, mert kb. csak melegektől fogsz erre privit kapni 😅
5/10 anonim válasza:
Ez nő vagy férfi, komolyan kérdem. Nőnek túl izmos, bar sportoló nőnél láttam hasonlót. Férfinak meg túl nőies valahogy, szőrtelen.
8/10 anonim válasza:
Nekem konkrètan összefolyt a nyál a számban. Szerintem férfi tette ki, de ha nő akkor is jöhet
18l
9/10 anonim válasza:
Szerintem jó forma, oldalt is szépen domborodik az izom. Nem azért már, de nemtől, kortól, szőrtől, beállítottságtól függetlenül: végre nem egy kiábrándító vézna kapanyél - mint 10-ből 9 fiúnál, és nem is az a két székre kéne jegyet vennie típus - mint 10-ből 9 nőnél.
10/10 anonim válasza:
Szép combod van, nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!