Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagydumás, határozott, "rosszfiús" fiúk jók az ágyban?
Azok a fiúk akikért sok lány odáig van ők nagyon jók a szexben?
Egy "jófiú" is lehet jó benne?
11-es félre értesz
Nem másodrendű egy jó fiú szerintem, sőt
Pont hogy mellette érzem magam biztonságba, egy ilyet tudok szeretni, vele érzem jól magam nap mint nap.
Viszont fiatalon egy rosszfiúval szívesebben tölt el egy éjszakát valaki szerintem. De ez nem jelent azt hogy a páromat megcsalnám egy ilyenért, dehogy is.
Értelek, de testi megcsalás nem is kell ide. A lelkedben mindig a rosszakat fogod kívánni. Ez olyan, mint amikor leküzdöd az egészséges ételeket, mert tudod, hogy ezek tesznek jót neked, de belül mindig a csokit fogod kívánni. Abból egy kocka is több örömet szerez bármennyi vitaminnál. Vagy ahogy a hétvége többet ér a hétköznapoknál, hiába az élet kisebb részét teszi ki, ha a többi napot csak azért bírja ki az ember, hogy legyen már végre hétvége.
A rosszak mindig többet fognak érni. Élvezetesebbek. Ezt nem lehet azzal ellensúlyozni, hogy valaki jobban szeret, vagy jó apja a gyerekeidnek. Mindig a rosszak lesznek az első helyen. Szívből irigylem őket, mert az én barátnőimnek is mindig csak egy balek voltam, aki kapcsolatra jó, mert tesz értük, amíg ők naphosszat a rosszakról ábrándoznak. Sosem éltem meg azt, hogy valakinek én legyek az első és nem is fogom. Erre születni kell, nem lehet kiérdemelni azt a feltétel nélküli vak rajongást, amit a rosszak kapnak. Mindig ők lesznek a felsőbbrendűek.
Ért már meglepetés. A nagymenő rosszfiú egy nulla volt az ágyban. Nem is egyszer volt már ilyen.
Ránézésre senkiről se lehet tudni, hogy milyen az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!