Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen arcú fiúk jönnek be Nektek? Kisfiús, vasmacsós, rosszfiús, arkangyali, kópés, szakállas, intellektuális, jóllakott napközis fiúcskás, gigolós?
Jezusom:D micsoda jelzok!!
Nekem bejon ha sportos a testalkata, de ne legyen kigyurt mert az nem szep szerintem. Szoval inkabb fusson / usszon / bicajozzon mintsem kondiba jarjon, foleg azert mert en is szeretek futni es akkor futhatunk egyutt.
Emellett legyen muvelt, okos, diplomas. Persze attol, hogy vkinek van egy v tobb diplomaja meg nem lesz feltetlenul muvelt, de en egy szereny(!!!!nagyon fontos a szerenyseg, en ki vagyok a meno sracoktol) sracra vagyom akinek van egy remek allasa, szereti is es jokat lehet vele beszelgetni, emellett tok jo futyije van, kb 16-17 cm, a dugasban aktiv de szeret szopni is. Hat nagyjabol ennyi:D
A kópés jó jelző.
Igazából legyen jó érzés ránézni, egy-két szépséghiba még akár jó is lehet.
A tökéletes, modellarcú srácok nekem túlzások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!