Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hüvelyi orgazmust hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi orgazmust hogyan lehet elérni?

Figyelt kérdés

Szerintem nekem ebben soha nem lesz részem, valószínűleg nincs G-pontom.

Azok a nők, akik átélték ezt a környezetemben javarészt minden szexnél sikerül eljutniuk a csúcsra esetleg 3-4x is és majdnem minden pózban. Én 6 éve vagyok párkapcsolatban és egyszer sem volt benne részem. Előtte sem más férfival. Eddig két férfival voltam. Mostani párom exe is olyan volt, hogy szex közben mindig volt orgazmusa, volt, hogy többször is.

Több férfinak a környezetemből volt olyan párja, aki mindig elélvezett szex közben és volt, aki soha. Így úgy gondolom, hogy ez nem a férfitől függ.

Volt már valaki úgy, hogy éveken át nem sikerült neki, aztán valahogy igen?

2022. ápr. 16. 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
A nők kb. 20-30 százaléka képes arra, hogy csikló izgatás útján is és vaginálisan is legyen orgazmusa. Ha neked sose volt vaginális, úgy sem, hogy magadnak csináltad, akkor valószínűleg sose leszel képes rá.
2022. ápr. 16. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Mindenkinek van, lehet a tied picike és jól elbújt.
2022. ápr. 16. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Ha elég nagy a farkad és figyelsz, hogy milyen szögben élvezi a csaj, akkor nem nehéz.
2022. ápr. 16. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Mekkora a párod mérete?
2022. ápr. 16. 11:27
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
#3s, mi köze ennek ahhoz, hogy elég nagy-e a farok? Aki képes a hüvelyi élvezésre, 13-14 entissel is el fog tudni élvezni, aki nem képes rá, annak lóméret is mehetne, azzal sem fogja. El lehet felejteni ezt a "nagyobbal biztos jó" baromságot.
2022. ápr. 16. 11:27
 6/13 anonim ***** válasza:
34%
vibrator!! vegyel vagy 2-3-at (kozepestol nagy meretig), nem dragak, es nagyban segithet
2022. ápr. 16. 11:28
 7/13 A kérdező kommentje:

#2-3

Van benne személyes tapasztalatotok?

2022. ápr. 16. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Igen, én így csinálom, és működik. Teszem hozzá elég méretes vagyok. 3. voltam.
2022. ápr. 16. 11:41
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
Mekkora? 3as
2022. ápr. 16. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Ujjazással próbálkozzon a pasi. A hüvely felső részét kell ingerelni, kb ilyen "hívogató" ujjmozgással. Nekem akkor sikerül az orgazmus, ha nagyon gyorsan és durván csinálja ezt a mozdulatot (én magamnak pl nem is tudom olyan erővel, mert nem úgy esik kézre), de lehet másnak ez máshogy működik.
2022. ápr. 16. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!