Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem lennének prostik, nagyon sok kanos férfi lenne?
Néztem statisztikákat, itthon kb. 15 000 szexmunkás lehet, de ezek nem mindig aktívak. Az aktív prosti heti átlag ~14 numerát tol. Ez átlag, tehát valaki sokkal többet, valaki sokkal kevesebbet.
Rosszlányokon van 2500 ribó, legyen egyszerre 5000 aktív ribó az országban. 5000 * 2 * 30 = 300 000 aktus/hó.
UK statisztika szerint a megkérdezettek 6,6%-a fizetett az elmúlt 1 évben szexért, 2,7%-a rendszeres kuncsaft. Tegyük fel, sokan nem őszinték, így ez egy konzervatív becslés. Duplázzuk meg a 2,7%-ot.
8/ Az angol 2019-es statisztika szerint 11%-a fizetett szexért. Egyébként 1992-ben az arány még csak 2%-os volt, azóta gondolom főleg az internet miatt ez a szám megötszöröződött. Ma csak egy klikkre, vagy telefonhívásra van a prosti, emiatt is könnyen elérhető a dolog.
itt a forrás:
"More than one in 10 men in England and Wales have paid for sex, according to a new, Government commissioned report published today."
Nem olyan nehéz értelmezni.
"Fizettél már szexért?"
"Igen"
Ennek ez a jelentése. Én is fizettem már egyszer szexért, de soha nem leszek rendszeres ügyfél, ha egyáltalán megyek még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!