Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ugye nem volt ez túlságosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem volt ez túlságosan lelombozó részemről? (22/n)

Figyelt kérdés

Szeretem a feszes műbőr nadrágokat, jó benne a fenekem, így ma abban mentem egyetemre.

Sajnos nap közben közbeszólt egy nem tervezett "kaksi", ugye suliban nincs lehetőség alaposan mosakodni utána. És ez a tapadós naci nem igazán szellőzik...

Du. ármentem a páromhoz, szexeltünk, viszont nekem teljesen kiment a fejemből, hogy napközben volt ez a nagywc. Úgy tűnt nagyon élvezte ő is az aktust, tehát nem zavarta, de azért aggódom most picit. Nem vagyunk olyan régóta együtt. Nehogy igénytelennek higgyen. 🙁

2022. ápr. 14. 19:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy abban adott esetben jobban bepálik a popsi...
2022. ápr. 14. 20:07
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Tanga volt rajtad amúgy? Mert ja, az biztos, hogy kaksi "illatú" volt akkor. Szerintem ez olyan, mint a kapcsolat elején, amikor először hánytatod meg a csajt buli után. Akkor már lehet tudni, hogy ez szerelem. Faszid se szólt, hogy van ám bukéja a valagadnak, úgyhogy olvass a sorok között, ez már szerelem. Szerintem ez nagyon jó hír.
2022. ápr. 14. 20:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, tanga volt rajtam, feszes nadrág alá nem jó franciát venni.
2022. ápr. 14. 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ez bizony szerelem! Éljen-éljen!
2022. ápr. 14. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Szia Józsika, anyuci vagyok tudom hogy szünet van de most már menj aludni.
2022. ápr. 14. 20:25
 16/20 mantis religiosa ***** válasza:
76%
Ebből házasság lesz, akárki meglássa! 🤩🤩
2022. ápr. 14. 20:32
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
#16 Ezek szerint nagyon szükség lenne rá. 😂
2022. ápr. 14. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
66%

Őszintén szólva nekem meg sem fordulna a fejemben ilyeneken gondolkodni, hogy kaksiztam ma és akkor az kizáró ok a szex elöl.

Ha ki tudod törölni rendesen a popódat, akkor nem történt semmi probléma.

Még csak nedves kéztörlő izé sem kell hozzá... :D

Ha büdi lettél volna, akkor én finoman megkértelek volna hogy zuhanyozz le szex előtt. De egyben be is osontam volna, hogy a zuhany alatt csináljuk. Szépen meg is tisztogattalak volna stb...

Ne agyald túl fölöslegesen a dolgokat, főleg ne ilyen alaposan. Fölösleges. A legtöbb férfi egyszerű, mint a faék. :D

29/F

2022. ápr. 14. 20:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kiváló angol tudósok már feltalálták a WC papírt és a nadrág felhúzása előtt használni is szokták 😂 Sőt mi több már feltalálták a zuhanyzót is, ahova - ha felmész valakihez - el lehet szaladni egy 5 perces gyors tusolásra.
2022. ápr. 14. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Igénytelen
2022. ápr. 15. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!