Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor reagál így egy férfi ha tetszik neki egy nő vagy bármilyen női domborulat ki tud váltani ilyesmit?
A kanapén beszélgettem az egyik fiú barátommal. Valahogy extrémebb témára terelte a beszélgetest. Az új munkahelyemről beszéltem, reagálgatott rá, de többször a melleimre nézett és mondta hogy neki teljesen megfelelne a mérete ha együtt lennénk. Egyszer lehajoltam akkor hátralépett nézni a fenekemet, utána leült mellém beszélgetni a felsőm kicsit elállt a mellkasomtól és megint láttam hogy azt bámulja, akkor eltakartam, de mondta hogy nem kell takarni és rátette a jobb mellemre a tenyerét. Amikor a mellkasomra dőlt, akkor egy pici puszit adott is oda.
Egyébként a számon is megpuszilt, megkérdeztem hogy miért all meg itt sosem történik csók és mondta hogy épp ettől izgalmas.
Ő is akarta hogy én is tapizzam, de nem mertem és akkor odatette a kezem a farkára, éreztem hogy kemény. Neki most csak ugy kanosságból állt fel vagy bejövök neki?
19/L
Szerintem te még hagyd ezt nagyon gyerek vagy.
A leírásodból ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!