Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy olyan fiú, aki nem akar velem járni?

Figyelt kérdés

Eleinte velem akart, de mivel elutasítottam, összejött mással.

Azóta elkezdett tetszeni.

Mondta hogy nem fog kilépni a kapcsolatából és erre úgy is utalt hogy ha meglát egy nagyon szép csajt, az nem jogosítja fel arra hogy elhagyja a barátnőjét.

Ezt én meg is értem. Le is akartam zárni vele a kapcsolatot, mert én többet szerettem volna. Ő folyamatosan kérdezgeti tőlem hogy szeretnék-e tőle többet és mikor mondom hogy igen akkor a válasz az, hogy sajnálja neki brátnője van. Ha a csaja mellett akar kitartani, akkor szerintem teljesen felesleges tőlem ezt kérdezgetnie.

Mindemellett az is nqgyon érdekes hogy nem akar tőlem kapcsolatot de közben meg az érintéshiányát rajtam akarja kiélni egészen extrém helyeken. Ezalatt az intim zónákat értem.

Csak kicsit nekem ez így olyan, mintha az érzéseim nem is érdekelnék csak a testemet akarja használni, ami után hazamegy a nőjéhez. Ez azért esik rosszul, mert tudja hogy nekem bejön. Le kellene építenem?

2022. ápr. 14. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"fogdosódni akar" 😂

Ja amúgy jól látod, esze ágában sincs otthagyni a nőjét, de attól még megbúbolna. Tiszta főnyeremény lenne, ha a fickó váltana a mostani nőjéről, utána majd mellőled járna el félredugni. Micsoda vágyálom ugyi? 😂

2022. ápr. 14. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért az ilyeneken nem olyan nehéz túllépni, ha ingergazdag életed van...
2022. ápr. 14. 17:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne engedd, hogy fogdosson. Neked sem tetszik igazából, ha először elutasítottad, mindenkivel úgy vagyunk, hogy ha nem sikerül a kapcsolat vele, akkor nagyon akarnánk, ha sikerülne, akkor meg nem. Tul.képpen neked ez a fiú nem tetszik, tehát azt se engedd, hogy fogdosson, egyáltalán a leveleire se válaszoljál.
2022. ápr. 15. 08:32
 14/14 kamureg ***** válasza:
keress engem és én megduglak :)
2022. ápr. 18. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!