Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy olyan fiú, aki nem akar velem járni?

Figyelt kérdés

Eleinte velem akart, de mivel elutasítottam, összejött mással.

Azóta elkezdett tetszeni.

Mondta hogy nem fog kilépni a kapcsolatából és erre úgy is utalt hogy ha meglát egy nagyon szép csajt, az nem jogosítja fel arra hogy elhagyja a barátnőjét.

Ezt én meg is értem. Le is akartam zárni vele a kapcsolatot, mert én többet szerettem volna. Ő folyamatosan kérdezgeti tőlem hogy szeretnék-e tőle többet és mikor mondom hogy igen akkor a válasz az, hogy sajnálja neki brátnője van. Ha a csaja mellett akar kitartani, akkor szerintem teljesen felesleges tőlem ezt kérdezgetnie.

Mindemellett az is nqgyon érdekes hogy nem akar tőlem kapcsolatot de közben meg az érintéshiányát rajtam akarja kiélni egészen extrém helyeken. Ezalatt az intim zónákat értem.

Csak kicsit nekem ez így olyan, mintha az érzéseim nem is érdekelnék csak a testemet akarja használni, ami után hazamegy a nőjéhez. Ez azért esik rosszul, mert tudja hogy nekem bejön. Le kellene építenem?

2022. ápr. 14. 08:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Lényeg, hogy dugópajtik lesztek, de semmi többet ne akarj beleképzelni!
2022. ápr. 14. 08:22
 2/14 A kérdező kommentje:

De én csak olyannal fekszem le, akivel kapcsolatban vagyok, és ezt el is mondtam neki.

Ennek ellenére ő kitart amellett hogy a barátnője mellett marad, de közben meg ugyanúgy fogdosódni akar

2022. ápr. 14. 08:23
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Meg fog baszni.
2022. ápr. 14. 08:32
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Elutasítottad... Ne csodálkozz rajta, hogy nem akar már tőled semmit. Elszórakozik veled és ennyi, hidegen hagyod. Addig kellett volna gondolkodnod ameddig veled akart lenni. Késő bánat.
2022. ápr. 14. 08:36
 5/14 A kérdező kommentje:

De akkor miért keres?

Ha annyira szereti a barátnőjét, miért van szüksége szórakozótársra?

Legalábbis mikor én voltam kapcsolatban, akkor nem igényletem plusz dugópajtikat

2022. ápr. 14. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

"Eleinte velem akart, de mivel elutasítottam, összejött mással.

Azóta elkezdett tetszeni."

Nők működése dióhéjban. Mondanám, hogy sajnállak, de nem.

2022. ápr. 14. 08:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Esetleg van olyan, aki ítélkezés nélkül tudna a kérdésre válaszolni?
2022. ápr. 14. 08:44
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen, tudok ítélkezés nélkül válaszolni. Tök mindegy milyen a srác, lehet neki beleférne a csaja mellett veled szexelni, de ha neked nem, illetve csak azzal fekszel le, akivel jársz, akkor neked kell lépni, mert jelen pillanatban úgy tűnik a te erkölcsi értékrendednek nem felel meg az adott helyzet, a srác nagy eséllyel nem fog változtatni a viselkedésén, mivel neki ez a helyzet tökéletesen megfelel. Két dolgot tehetsz: vagy lefekszel a sráccal és reménykedsz, hogy több lesz a dologból, vagy elmondod neki még egyszer, hogy te csak és kizárólag komolyat akarsz, ha nem érti meg tiltod mindenhonnan, hogy ne tudja veled felvenni a kapcsolatot. Ennyi.
2022. ápr. 14. 09:09
 9/14 anonim ***** válasza:
12%
Nem szórakozótárs vagy hanem szórakozás már nem érdekled, túl lélett rajtad már csak szórakozik veled és ahogy látom össze is jött neki
2022. ápr. 14. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Tanulság addig értékeld a dogokat, személyeket ameddig megteheted. Mert ha te nem értékeled akkor bizony más fogja. Az emberiség fele nő tehát mindenki pótolható 99% hogy nem fogja otthagyni miattad. Megadta neked az esélyt amivel nem éltél.
2022. ápr. 14. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!