Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy olyan fiú, aki nem akar velem járni?
Eleinte velem akart, de mivel elutasítottam, összejött mással.
Azóta elkezdett tetszeni.
Mondta hogy nem fog kilépni a kapcsolatából és erre úgy is utalt hogy ha meglát egy nagyon szép csajt, az nem jogosítja fel arra hogy elhagyja a barátnőjét.
Ezt én meg is értem. Le is akartam zárni vele a kapcsolatot, mert én többet szerettem volna. Ő folyamatosan kérdezgeti tőlem hogy szeretnék-e tőle többet és mikor mondom hogy igen akkor a válasz az, hogy sajnálja neki brátnője van. Ha a csaja mellett akar kitartani, akkor szerintem teljesen felesleges tőlem ezt kérdezgetnie.
Mindemellett az is nqgyon érdekes hogy nem akar tőlem kapcsolatot de közben meg az érintéshiányát rajtam akarja kiélni egészen extrém helyeken. Ezalatt az intim zónákat értem.
Csak kicsit nekem ez így olyan, mintha az érzéseim nem is érdekelnék csak a testemet akarja használni, ami után hazamegy a nőjéhez. Ez azért esik rosszul, mert tudja hogy nekem bejön. Le kellene építenem?
De én csak olyannal fekszem le, akivel kapcsolatban vagyok, és ezt el is mondtam neki.
Ennek ellenére ő kitart amellett hogy a barátnője mellett marad, de közben meg ugyanúgy fogdosódni akar
De akkor miért keres?
Ha annyira szereti a barátnőjét, miért van szüksége szórakozótársra?
Legalábbis mikor én voltam kapcsolatban, akkor nem igényletem plusz dugópajtikat
"Eleinte velem akart, de mivel elutasítottam, összejött mással.
Azóta elkezdett tetszeni."
Nők működése dióhéjban. Mondanám, hogy sajnállak, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!