Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vekony derek, nagyobb fenekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vekony derek, nagyobb fenekkel velemeny?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 23:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ma 00:32

De hát nem csak a nap végén szólom le a nők alakját. 🤷‍♂️ Szerintem keversz valakivel.

A potrohos meg még mindig jobban hangzik mintha azt mondják neked hogy "édesem vedd már észre hogy úgy nézel ki hátulról mint egy bányászló"

Illetve továbbra is fenntartom hogy csak az önigazolás miatt írtad ki te is a kérdést mert meg sem fordult a fejedben (holott az agy is izom, csak azt most nem trend edzeni) hogy rákeress ugyanerre a témájú kérdésre. Tehát öncélú volt a kérdésed és egyértelmű. Ez jobban bizonyítható mint az hogy mindenkit lehúzok. Ezt ne felejtsd el.

Ahoz te kevés vagy hogy élőben bárkivel is vitatkozz így online meg látom hogy megy ám az olyan szavak csattogtatása amikről fogalmad sincs. Ez mókás, és szomorú is egyben.

Szomorú hogy ilyen könnyen befolyásolható vagy. És szánalmas az hogy nem ismered be a nárcisztikus hajlamaidat. Erre mond, milyen dicséretet kellene bárkinek is írni?

"teccő kügy képet"

Ja persze ezek ilyen egybitesek velük könnyebben megérteted magad. 🤷‍♂️ Gondolkozz el hogy megéri e...

2022. ápr. 14. 00:41
 22/30 anonim ***** válasza:
21.: Az a baj, hogy te egy facebook-on szocializált fotelhuszár vagy és ennek megfelelően biztos vagy benne, hogy az "őszinteség" meg a "véleményszabadság" egyenlő a bunkósággal. Rossz hírem van: nem az.
2022. ápr. 14. 00:46
 23/30 anonim ***** válasza:

De uncsi már ez az óvodás szájtépés.

A 6-osban belinkelt csajnak szerintem állati jó teste van.

2022. ápr. 14. 04:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
A vékony derék, nagyon popsi mindig is szexi lesz, aki igazán tiszteli, szereti a nőket. Engem is fel tud paprikázni ha ilyen tüneményt látok.
2022. ápr. 14. 05:09
 25/30 anonim ***** válasza:
27%

ma 00:46

Miért lennék fotelhuszár? Mert nem vagyok rászorulva arra hogy minden nőnek bókoljak? Vagy miért lennék bunkó? Mert kimondom az egyértelműt? Ez nevetséges 😀 Ráadásul kikérem magamnak: én már a Facebook előtt is bunkó voltam, akkor hogy a francba szocializált volna az a tetvedék oldal? 😀

2022. ápr. 14. 06:57
 26/30 anonim ***** válasza:
Jól néz ki nekem bejön az ilyen alkat
2022. ápr. 14. 07:23
 27/30 anonim ***** válasza:
25: Látod valóban nem tudod a különbséget ahogy fentebb írtam és még büszke is vagy rá. Téma lezárva.
2022. ápr. 14. 07:35
 28/30 anonim ***** válasza:
32%
Az igaz mondjuk, hogy többet ér egy csípősebb komment, mint ezeknek a rajongása itt a Gyakorin. Egy egészséges fiatal nő tudja, hogy ha tangapapucsban és pizsamában megy is le a Sparba, akkor is utána fognak fütyülni.
2022. ápr. 14. 07:39
 29/30 dregor ***** válasza:

Tekintettel arra, hogy a kérdező nem rakott ki képet magáról, csak általánosságban feltett egy kérdést (azt most hagyjuk, hogy ezt a kérdést hányan és hányszor tették fel előtte), nem vagyok biztos abban, hogy nem csak pusztán kíváncsi. Persze a jogot fenntartom a tévedésre és lehet, hogy ő is csak egót akar simogattatni... :D

Mindettől függetlenül nekem kifejezetten tetszik a vékony derék nagyobb popsi, amíg nem aránytalan és művi úton felfújt. (Egyébként a széles csípő evolúciós szempontból vonzó a férfiak számára.)

2022. ápr. 14. 10:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez amit linkeltél kérdező, brutálisan jó. Erre van a legjobb erekcióm, egész nap nyomnám kutyába az ilyet.
2022. ápr. 14. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!