Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vekony derek, nagyobb fenekkel velemeny?
ma 23:41
Alkalomadtán egy sör mellet még igazat is adnék neked.
Viszont. Itt bármikor ha feljön az ember akkor találkozik ötezer ilyen kérdéssel.
Ez idővel unalmassá válik. És az is elég gáz dolog, ha valaki ahelyett hogy 3 percet igénybevenne arra hogy utána keressen hogy az előző 4999 kérdésre milyen válasz érkezett, inkább felteszi újra és újra és újra, amiből egy hozzám hasonló "proli" is lazán kikövetkeztetheti azt hogy téged igazából nem a kérdésre érkezett válasz érdekel, hanem a neked, becses és minden bizonnyal egyéni személyednek szóló ömlengések és körberajongások. Gondolom már vigyorogva lapozod a privát üzeneteket és meg vagy magaddal elégedve. Ennek tudatában megtisztelsz azzal hogy nekem is válaszoltál, holott én csak egy "proli" vagyok...
Nagyon sok mindenről tök jól el lehet veled is biztosan beszélgetni, de azt ne várd hogy mindenki hasraesik tőled. Az élet tudod ilyen csúnya és kegyetlen. Bizony ám.
ma 23:52
Egyértelmű a magyar vitakúltúraban az, hogy ha valaki nem ért egyet veled akkor az egyből incel... Mondjuk le merem fogadni hogy ezzel a szóval se vagy tisztában, ahogy a proli fogalmával sem... De olyan jól esik használni őket, igaz? 😀
Te vagy az élő példája annak hogy miért van ennyi gyökér troll itt, mint mondjuk én is. 😀
Vékony derék,
nagyobb fenék.
Még rímel is. Szerintem egy nő, alkatra inkább "körte" legyen, mint "alma"... :,D
Nem a velemenykulonbseg miatt irtam az incelt.
Hanem mert le akarod huzni mas nok onbizalmat, es mert azt feltetelezed hogy idegen ferfiak omlengeseert irnak ki kerdest.
Na jo ejszakat:)) almodj szebbeket mint az eleted
Nekem bejössz, ne akard nagyon szálkásra formázni magad. Én simán rádmozdulnék egy adott helyzetben. Szerintem minden férfi elfogadna egy ilyen szeretőt. Én se mondanék neked nemet.
45F
ma 00:20
Mondtam hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal. :D
És nem akarom lehúzni, csak nem akarom emelni, mert nincs mire 🤷♂️ egy olyan alkatra vered itt magad ami manapság minden második nőnek lehetne ha elmennének kondizni. Tehát semmi extra, semmi különleges, olyan mint a többi. Ebben mi a lehúzás? Felültél a trendinvonatra és meg vagy sértődve ha valaki ezt meg meri jegyezni neked. Ebben semmi lehúzás nem volt, csak puszta tény. És hogy mindenáron személyeskedni akarsz, hiszen ismeretlenül prolizol, incelezel, élettelennek titulálsz, ezek bizonyítják azt hogy tudod hogy igazam van, csak neked k*vára fáj beismerni, mert jobban tetszenek az ömlengős kommentek 🤷♂️ jó éjt és légy büszke a potrohodra
Ja, mert a potrohozas az nem lehuzas 🤣
Nagyon erolkodsz, hogy bizonygasd itt az igazad, vicces. De a nap vegen megis csak nok alakjat szolod le bunkon, szepitgetheted, de felesleges. Es ismet mondom, nem csak erre a kerdesre irtam, mindenhol szinte elsokent kommentelsz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!