Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! A 12 cm hosszú, 3.5 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A 12 cm hosszú, 3.5 cm vastag farok bőven elég?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 12. 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem még kicsit kisebb is meg vékonyabb is. 1 lány volt eddig, akinek "előhozakodtam" ezzel, de szegényen láttam, hogy nagyon kínos a helyzet, úgyhogy én se erőltettem vele bár szerintem szánalomból végigcsinálta volna. Utána ki is dobott egyből. Azóta én már nem mutogatom a miniatűr egyszemű kobrát senkinek se (40 fölött vagyok már). Ez már kicsi. Evvun :).
2022. ápr. 12. 11:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#11.

Ez a könnyebbik út, szerintem simán megérné megpróbálnod még más nőkkel is…

1 nő alapján nem lehet levonni ilyen következtetést, amit Te levontál.

2022. ápr. 12. 11:53
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

11 centi és 3 centi vastag az kicsi tökmindegy hány nő után milyen következtetést vonok le :D. Ilyen az élet. Mindent nem lehet.

2022. ápr. 12. 11:54
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Meg egyébként ronda is voltam világ életemben, úgyhogy nem arról van szó, hogy nőket utasítanék el emiatt, mert szerencsére nem is kerülök olyan helyzetbe. Hülyén hangzik, de ebben a helyzetben szerencsésebb rondának lenni :).
2022. ápr. 12. 11:58
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

Vonalóval járok az ágyba és ha nem éri el a 20 centit akkor mehet a ....

Basszus emberek, ti a férfiak farkát lesitek nem magát az embert??? Vagy ha egy állattal vagytok együtt akkor is vele maradtok mert nagy a farka???

2022. ápr. 12. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha egy nő az egyetlen "kabbe ujjával" orgazmusig élvezteti magàt, akkor a pici kukid se lesz akadálya
2022. ápr. 13. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!