Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e olyan oldal, ahol olyan megbízható férfiakat lehet bérelni, akik megtanítanak az aktus folyamataira?
Figyelt kérdés
A szexuális életem kész kudarc, soha nem tudtam elengedni magamat, nem tartom magamat kívánatosnak és nem is bízok senkiben. Ellenben, ha bérelnék, akkor biztosan nem erőszakolná rám az aktust és bármikor megállíthatom őt vagy úgy csinálná a dolgokat, ahogyan az nekem tetszene.2022. ápr. 11. 21:43
1/9 anonim válasza:
Jó étvágyat a privát üzenetekhez!
2/9 anonim válasza:
Azt is írhattad volna ennyi erővel, hogy 50-es rokkantnyugdíjas bácsikák jelentkezését várom szűz kislány jeligére.
3/9 anonim válasza:
Egy pszichológust keress inkább!
4/9 anonim válasza:
Jaj már megint, ne szédítsd már itt a gyakori népét...
5/9 anonim válasza:
Tegyük fel azt hogy a kérdés nem kamu.
Neked elsősorban az önbizalmadon kellene javítani, aztán pedig meg kellene tanulni külömbséget tenned a hülye pasik és értelmes pasik között.
Ha ez a kettő megvan, akkor javulni fog a szexuális életed is
6/9 anonim válasza:
Ha szerencséd van, ha elég kitartó vagy akkor itt is találhatsz!
7/9 Mathus válasza:
a kérdésre: ez a csúnya lány/nő/kétgyerekes anya vagyok és még nem/rég nem szexeltem kérdésváltozatok új verziója?
8/9 anonim válasza:
Ilyen téren még női oldalról is necces olyat találni, akinek van türelme ilyesmihez. Férfit meg aztán........
36f
9/9 anonim válasza:
Nem fogok írni privátot, mert ez is egy kamukérdés csak, de "for the record" nekem mondjuk 40-es szűz férfiként pont ilyen nő lenne az ideális. Nem kell fiatalnak lennie, viszont a tapasztalatlansága nekem imponálna/könnyedséget okozna valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!