Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem volt még orgazmusom (23L) se magamnak, se korábbi párjaimtól, ez a vibrátor jó "kezdés" lehet?
Semmilyen privát üzenetet nem kérek a helyi macsóktól, ezeket törölni fogom.
Soha nem volt még orgazmusom, fogalmam sincs milyen. Többször próbáltam, az ujjaim egyszerűen nem izgatnak fel. Volt már kapcsolatom, a leghosszabb 4 évig tartott, inkább színleltem, mert féltem, hogy velem van a baj.
14 évesen veszítettem el a szüzességem finoman fogalmazva akaratom ellenére, félek, hogy ez valamilyen "gátat" kialakított bennem. Élvezem a szexet, imádom is, nem ezzel van a baj, hanem hogy attól félek képtelen vagyok elélvezni a korábbi traumás élmény miatt.
Most ezt rendeltem, jókat olvastam róla, nagy reményeim vannak:
Ha akarata ellenére vesztette volna el, nem görcsölne rajta ennyit azon, hogyan élvezzen el. Az ilyet traumaként éli meg valaki.
Nem a férfit hibáztatta, csak annyit mondott, hogy nem biztos, pedig leírta sosem volt orgazmusa. Ezek után se jelenti ki, hogy nem a pasi hibája.
Kérdező te fizetett reklámozó vagy a Szexshop.hu-nak?
Lehet, hogy így reklámozza magát a webshop
Ha még vásárlás elött írtad volna a kérdést, akkor a szimpla cdiklóizgató satisfyert ajánlottam volna inkább. Az akaratot elleni szex lehet, hogy "kissé" gátolja a hüvelyed izgalmát.
Ha ez kellemes, de úgy érzed, hogy kevés akkor egy magic wand jellegű vibrivel még érdemes lenne próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!