Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Fogalmam sincs, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Fogalmam sincs, hogy kell kézimunkázni egy srácnak úgy, hogy legalább annyira élvezze, mintha magának csinálná. Milyen a jó technika?

Figyelt kérdés
Bár gondolom sok értelme nincs a kérdésnek, mert leírni úgyse lehet, meg mindenki máshogy szereti, de azért kíváncsi vagyok, ki hogy tudná mégis összefoglalni a technikát. Mindig olyan bénának érzem magam, már azt is ahogy megfogom a farkát.

2022. ápr. 10. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lelehet írni mi a lényeg. az, hogy bírd kondival. a legtöbb lánnyal nem az a gond, hogy bénán csinálja, hanem kifárad pik pak.
2022. ápr. 10. 18:23
 2/11 A kérdező kommentje:
😃 akkor megyek a kondiba
2022. ápr. 10. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézz farok masszázs videókat, meg olvass utána. Abból tudsz tanulni.

A síkosító nem árt. A nyál hamar kiszárad.

2022. ápr. 10. 18:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem csinálták rosszul.Puha finom női kéz,hamar elélvezek :)
2022. ápr. 10. 18:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem se szólt még be senki :) csak szeretnék tanulni
2022. ápr. 10. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoríts rá rendesen, és tempósan csináld. És mikor spriccel, ne állj meg hirtelen, vagy ne folytasd ugyanúgy, mint előtte. Hanem lassíts, és finoman, érzékkel csináld, amíg vége az orgazmusnak. Ezutóbbit rontja el szinte minden csaj, nem nagyon találkoztam még olyan csajjal, aki rendesen betudja fejezni az orgazmusom. Vagy teljesen megáll (halálom), vagy gyorsan folytatja tovább, az meg fáj.
2022. ápr. 10. 19:13
 7/11 anonim válasza:
100%
Ha gondolod megtanítom neked a jó technikát
2022. ápr. 11. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mond a partnerednek, hogy instruáljon közben, ahogy neki jó:

lassabban, gyorsabban, erősebben, gyengébben, egy kézzel, két kézzel, csak a tövét, a zacsit is, stb.

2022. ápr. 11. 14:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig próbálgatom a páromon, ami éppen jön. Az biztos, hogy sok sok nyál, azt minden pasi szereti.

Olyat szoktam - amit mindig élvez - hogy lassabban le-fel de közben kicsit “spirálisan”, forgatom a csuklóm.

Meg ha egyik kézzel a herék vannak masszírozva, a másikkal a férfiassága, az is bejövős általában. :)

2022. ápr. 12. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen titka van a dolognak. Érzéssel és átéléssel, gátlásokat levetkőzve.

Nem kell azt tanulni. Jön az magától. Persze az nem árt, ha a partnerek szex közben elmondják érzéseiket és hogy mikor jó és mikor kevésbé.

F68/N65 - ből a pasi, aki imádja, ha matatnak a farkán és a golyóin.

😁

2022. jún. 27. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!