Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány akit támogat egy férfi? Milyen korban vagy te meg aki támogat?

Figyelt kérdés
Vagy van aki ebből is él?

2022. ápr. 10. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Engem igen.

Félre értés ne essék, dolgozom és eltartom magam. Viszont az a havi pár alakalom nem jön rosszul. Elmegyünk mindig étterembe és cserébe utána csak lábfétist kér és még pénzt is kapok. Mindig 50.000 Ft/alkalom. Nekem megéri.

2022. ápr. 10. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Nincs
2022. ápr. 10. 08:16
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
1. Így van, az ilyeneket kikell használni mert jó nagy gyökerek.
2022. ápr. 10. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Szerencsére aki kihasználja az gerinces ember.

2022. ápr. 10. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

25 vagyok egy 40 es pasival van "támogatói" szex kapcsolatom.

Nem ebből élek, de mint előttem írták jól jön.

2022. ápr. 10. 08:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez mind2 fél saját önálló döntése
2022. ápr. 10. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

nem tudom annak hívják e de kemény 5 évig eltartatom a férjem ...

igaz volt munkája de ha én nem vagyok akkor a se enni se lakni nem tudott volna hol - lévén a hitelei elvitték a fizetése nagy részét ami maradt az semmire nem volt elég - utána meguntam és kivágtam

2022. ápr. 10. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

Tudom, hogy nőknek szól a kérdés, de én férfiként pont itt az oldalon találtam egy lányt akivel kísértetiesen hasonló helyzetbe kerültem mint amit az 1-es válaszoló leírt.

20 éves egyetemista lány volt, szintén a fétisemet elégítette ki, csak nem lábfétis volt, hanem más. Szintén 50 ezret kapott egy alkalomra(3-4óra).

Mi nyilvános helyekre nem jártunk együtt, mert egyikünknek sem volt rá igénye, viszont ha valami nagyobb kiadása, problémája volt akkor abba is besegítettem neki alkalmanként(pl.:telefon,notebook.stb.).

Nem hinném, hogy ez gyökérség lenne. Mind a kettőnknek jó volt ez így.

2022. ápr. 10. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
4. AZt én nem írtam, de aki fizet ilyenért az aztán nagyon lúzer.
2022. ápr. 10. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!