Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet két nővel dugni egyszerre?
Figyelt kérdés
Hármas szexre gondolok, 2 nő 1 férfi felállásra. Őszintén sokszor egy nőnek a kielégítése is kihívás, hogy ne élvezzek el túl hamar. 2 nővel hogy lehet bírni akkor? Az ilyen kaland tényleg csak olyanoknak való, akik nagyon potensek, vagy esetleg mindenki viagrával segít rá? Nem elképzelhetetlen, hogy lenne alkalmam egyszer 2 nővel dugni, de az a félelmem, hogy a nagy izgalomtól már az elsővel elélveznék, a másodikoz nem is érnék el. Valakinek tapasztalat? 26F2022. ápr. 8. 22:29
1/12 anonim válasza:
A két nő ugyis kinyírja egymást mielőtt odaérnétek, így vagy egyikkel se kell dugni vagy csak a győztessel:)
3/12 mantis religiosa válasza:
Egyiket dugpd, közben a másikat nyalod, aztán csere. :-)
5/12 anonim válasza:
Mi így keresünk lányt 3.-nak,meg az en örömömre:))27L
6/12 anonim válasza:
3 Es ezt milyen pozban kivitelezned?:D
7/12 anonim válasza:
Időnként hármasozunk,de szerencsére potens vagyok így nincs probléma!
Én pl imàdom mikor az egyik csaj lovagol rajtam, a másik meg ráül a számra és nyalom ....
Vagy mikor mindkettő pucsít ,felváltva dugom őket ,közben a másikat ujjazom.....
8/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ha nem bírom legalább 30 percig elélvezés nélkül, kár is nekifogni, még ha van is lehetőség rá...
2022. ápr. 9. 13:10
10/12 anonim válasza:
Nagyon sok múlik a két lányon! Ha már voltak ilyenben, akkor sima ügy az egész - és hatalmas élvezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!