Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a csajok simán fogdossák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajok simán fogdossák egymást, csókolóznak smárolnak heteroként, és semmi kivetnivaló nem látnak benne, miért van az ha megfogom egy srác seggét vagy mást egyből k-csög vagyok?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 18:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
viszont a fura az hogy a szexet el se tudom képzelni egy férfival okádnom kell, mi ez??? 30 éves szűz férfi vagyok
2022. ápr. 9. 18:51
 12/17 A kérdező kommentje:
és csajok az erőszakos dugás izgat fel. lányokkal :D
2022. ápr. 9. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Így alakította ki az evolúció... :,D

Gondolom nem árulok el azzal túl nagy titkot, ha azt írom, hogy eltérő gondolkodás. (Máshogy gondolkoznak a csajok, és a srácok.)

De mi mozgatja részben a gondolkodást? Hormonok. (Ez is eltérő ugyebár.)

A csajok hormonháztartása úgy befolyásolja a gondolkodásukat, hogy gyengédebbek, érzékibbek legyenek. (Közvetlenebb viselkedés.)

Ezzel szemben a srácok hormonháztartása azt eredményezi, hogy kicsit agresszívabbak, távolságtartóbbak legyenek egymással. (Közvetettebb viselkedés.)

2022. ápr. 9. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Van baj, van baj...
2022. ápr. 9. 19:12
 15/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy van baj, de nem hiszem hogy emiatt öngyilkos leszek vagy ilyesmi, engem lehetetlen megtörtni
2022. ápr. 9. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Öhm xd

Nekem nincs bajom azzal ha srácok is kavarnak egymással, nekem mindegy hogy bi vagy hetero

De hetero csávó nem fog másik hetero hímneműhöz nyúlni ezt megsúgom neked :D

2022. ápr. 10. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondják, hogy a nő a szebbik nem. Társadalmilag elfogadott ezer éve, hogy a nők szépek, és egymást is szépnek látják, mondogatják is egymásnak. Ebből adódik az egész. Jól is van ez így.
2022. ápr. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!