Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen pózban tudtok elmenni szexben a legkönnyebben? Nekem csak lovaglás közben megy, talán ha 2-3x sikerült missziben eddig. Van ezzel más is hasonlóan? 28l
Kérdező, akkor neked ezek szerint hüvelyi orgazmusod van?
Vagy lovaglóban hogyan izgatjátok a csiklódat?
Nekem missziben megy a legkönnyebben, meg annak a varriációiban. (Tudom hogy mindnek van neve, de én nem tudom őket fejből.)
De szerintem ez a partner méretén, illetve a pénisz formáján is múlik. Pl ha valamerre erősen görbült, az befolyásolja az eredményt. (Nem feltétlenül hátrány a görbület, a vibrátoroknak is van egy íve, általában nem szögegyenesek.)
“ Nekem sajnos nem elég a sima ki-be mozgás. “
Ki tudnád fejteni, hogy még mi kell hozzá?
Előre is köszi!
A ki-be mozgást arra értettem amit nagyjából az utánam kommentelő kifejtett. Ahol nagyobb testfelületen érintkezünk, van súrlódás. Tehát jó a ki-be mozgás is persze, de az orgazmusomhoz nekem is szükséges plussz inger, ágyékmozgás, csípő megtekerése, ezek váltakozása. Jó példa volt a kutyapóz, én sem tudok úgy elélvezni.
Ha ez valakinek kiábrándító, hát bumm, nem vagyunk egyformák, biztosan találsz olyan nőt aki nem lesz ilyen kiábrándító mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!