Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ha egy buliban összekavarodtok és kézzel kényeztetitek egymást. Lányt megujjaza fiú, fiúnak kiveri a lány. Akkor a fiú hova élvez?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 07:29
12/24 anonim válasza:
Azért ezt így nem lehet álltalánosítani.
Mondjuk én egy kezemen megtudom számolni, hogy buliban, fesztiválon hány fiút elégítettem ki.
Ahány annyi befejezés.
A legtöbb esetben akkor ez annyira nem is érdekes.
13/24 anonim válasza:
Én csak egy lánynak ENGEDTEM 8 évig együtt voltunk! Vannak erkölcseim, aki próbálkozott is... ja bocs a pasik nem ilyenek. Nekem beérett a gyümölcs lehet másnak nem fog. Csók a hölgyeknek, tisztelet a ribiknek; mert ők is nők.
Még mindig 8voltam
15/24 anonim válasza:
Ahány csajnak eddig benyúltam eddig bulikban, még sosem tevődött fel ez a gond, hogy el is élvezzenek, sosem olyanok a körülmények, hogy neki is jó legyen. Nekem meg eddig mindig megoldódott valahogy, az egyik emlékezetes az volt, mikor egy bálban kint hátul az udvaron a kerítés mellett szopott le egy csaj, szépen kisminkelve, és nagyon szép estélyiben volt... Kicsit cink lett volna, ha elrontom a sminkjét, vagy a ruhájára megy, nagyon figyeltem, hogy a szájába menjen meg esetleg az arcára kicsit, sikerült szerencsére :D Meg volt olyan, hogy gyorsan kiverte nekem, és a földre engedtük. Vagy olyan is volt, hogy az autóba mentünk ki, aztán sikeresen teleélveztem az üléskárpitot, akkor mérges voltam :))
16/24 anonim válasza:
Akkor mi a fenènek csinálják, ha nem jó nekik?
Nőkènt èrthetetlen ez nekem.
17/24 anonim válasza:
16os
Attól, hogy nem tud elmenni egy nő, még jólesik, ha izgatják, nem?
18/24 anonim válasza:
Nekem pl nem jó úgy, pláne nem egy idegentől.
19/24 anonim válasza:
Nincs is ezzel semmi gond. De van aki elengedi magát kicsit egy buliban, főleg némi alkohol után. És akkor engedi azt is, hogy benyúljak, és élvezi is.
20/24 anonim válasza:
Nem volna baj ezzel az ujjazással, de utálnék koszos kézzel valakinek puncijába nyulni. Az előzetes kézmosás pedig elrontja a spontaneitást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!