Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk! Ha egy buliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ha egy buliban összekavarodtok és kézzel kényeztetitek egymást. Lányt megujjaza fiú, fiúnak kiveri a lány. Akkor a fiú hova élvez?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 07:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
8as voltam puszi pacsi
2022. ápr. 9. 08:02
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Azért ezt így nem lehet álltalánosítani.

Mondjuk én egy kezemen megtudom számolni, hogy buliban, fesztiválon hány fiút elégítettem ki.

Ahány annyi befejezés.

A legtöbb esetben akkor ez annyira nem is érdekes.

2022. ápr. 9. 08:11
 13/24 anonim ***** válasza:
41%

Én csak egy lánynak ENGEDTEM 8 évig együtt voltunk! Vannak erkölcseim, aki próbálkozott is... ja bocs a pasik nem ilyenek. Nekem beérett a gyümölcs lehet másnak nem fog. Csók a hölgyeknek, tisztelet a ribiknek; mert ők is nők.

Még mindig 8voltam

2022. ápr. 9. 08:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Gatyámba
2022. ápr. 9. 09:14
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Ahány csajnak eddig benyúltam eddig bulikban, még sosem tevődött fel ez a gond, hogy el is élvezzenek, sosem olyanok a körülmények, hogy neki is jó legyen. Nekem meg eddig mindig megoldódott valahogy, az egyik emlékezetes az volt, mikor egy bálban kint hátul az udvaron a kerítés mellett szopott le egy csaj, szépen kisminkelve, és nagyon szép estélyiben volt... Kicsit cink lett volna, ha elrontom a sminkjét, vagy a ruhájára megy, nagyon figyeltem, hogy a szájába menjen meg esetleg az arcára kicsit, sikerült szerencsére :D Meg volt olyan, hogy gyorsan kiverte nekem, és a földre engedtük. Vagy olyan is volt, hogy az autóba mentünk ki, aztán sikeresen teleélveztem az üléskárpitot, akkor mérges voltam :))
2022. ápr. 9. 13:50
 16/24 anonim ***** válasza:

Akkor mi a fenènek csinálják, ha nem jó nekik?

Nőkènt èrthetetlen ez nekem.

2022. ápr. 9. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:

16os

Attól, hogy nem tud elmenni egy nő, még jólesik, ha izgatják, nem?

2022. ápr. 9. 16:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem jó úgy, pláne nem egy idegentől.
2022. ápr. 9. 16:21
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Nincs is ezzel semmi gond. De van aki elengedi magát kicsit egy buliban, főleg némi alkohol után. És akkor engedi azt is, hogy benyúljak, és élvezi is.
2022. ápr. 10. 12:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem volna baj ezzel az ujjazással, de utálnék koszos kézzel valakinek puncijába nyulni. Az előzetes kézmosás pedig elrontja a spontaneitást.
2023. jan. 4. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!