Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült ágyba vinnem egy nőt.Lányok,nők,más is így éli meg az orgazmust?
Figyelt kérdés
Előjátékként elkezdtem nyelvvel izgatni a csiklóját.Már ettől elélvezett.Vártam,hogy orgazmus
Közben sóhajtozik,nyögdécsel,hasonlók,de egy hangot nem adott ki. Kérdeztem,valamit rosszul csináltam?Azt mondta,nagyon jót élvezett,de hozzászokott, hogy néma csendben kell elélveznie,mert éjszaka szokott maszturbálni amikor már alszanak a szülei,meg a nővére,és nem akarja,hogy meghallják ahogy elélvez.Más is van így? Ő 27 én 31
2022. ápr. 9. 06:26
1/13 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, én is találkoztam ilyennel. Egyébként még a hangos nők is elhallgatnak néhány pillanatra orgazmus előtt.
2/13 anonim válasza:
Azért ha 5 percet nyaltál, ne légy biztos hogy orgazmusa volt! :)
3/13 anonim válasza:
Gyanús nekem, hogy orgazmusa volt.
4/13 anonim válasza:
2-nak és 3-nak: akárhány percig és akárhogy is nyalt a kérdező, ha a partnere azt mondta, elélvezett, azt kell igaznak venni. Hiszen csak ő tudja. Szerintem ne gyártsunk elméleteket, se a válaszolók, se a posztoló. Minek? Van egy állítás, a partnere azt mondta, elélvezett. Ha máshogy volt és csak mondta, az róla szól.
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet hülyén hangzik,de nem szoktam egyből nekiesni egy nőnek,vadul,mint a filmekben.Vetkőzés,simogatás között beszélgettünk.Minden eddigi nőtől meg szoktam kérdezni,hogy hüvelyi,vagy csikló orgazmusa szokott e lenni.Ezért kezdtem nyalással.Amitől valóban elélvezett.Nem írtam,hogy 5 perc alatt.Utána volt rendes aktus is,miattam,hogy én is elélvezzek.Ezt ő kérte.Azt mondta,hogy ez is nagyon jó érzés neki,de ha fél napig dugom,akkor sem tud hüvelyi úton elélvezni.Sem velem,sem mással.
2022. ápr. 9. 07:44
6/13 anonim válasza:
"ha fél napig dugom,akkor sem tud hüvelyi úton elélvezni"-ahogy a legtöbb nő, nincs ebben semmi különös. Az a különös, ha valaki képes a hüvelyire.
7/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom azokkal a nőkkel, akik "némán" élveznek. Több ilyennel találkoztam, mint aki ordít!
8/13 anonim válasza:
Egyetlen egyszer fordult velem eddig elő, hogy hangosan nyögtem, akkor az egész testem remegett. Amùgy èn is sìri csöndben vagyok...
Ráadàsul meg is magyaràzta egy èrthető magyaràzattal (tudom milyen ha nagyon csendben kell mrgoldani) minek agyalsz rajta?
26N
9/13 anonim válasza:
Orgazmus közben nekem is elakad a szavam.
10/13 anonim válasza:
Szia, én először elhalkulok, majd attól függően, hogy egyedül vagyunk e eresztem ki a hangom, de akkor sem ordítok mondjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!