Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szingli pasik nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingli pasik nem akarnak szerető, vagy barátság extrákkal kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 20:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

Nekem kivitelezhetetlen lenne egy ilyen!

Egy ,,barátság extrákkal" kapcsolatban (vagy miben), csak is kizárólag szex van a középpontban! Hiába jönnek nekem, hogy ,,de barátok vagyunk attól, hogy dugunk!", mert pont ez a probléma, hogy valódi barátság NINCS hiszen szexuálisan mindkét fél ki van használva, vagyis mind a ketten igazából szexbábúk vagytok, akik néha néha ,,barátként" viszonyulnak egymáshoz, de valódi, tiszta, egészséges barátság, aminek kulcs pontja a megértés illetve egymás segítése nem fog előjönni ebben a kapcsolatban, pontosabban csak a szexet használjátok, hogy a másik fél jól érezze magát, ha éppen szarul van, de valódi segítés nincsen! Egy barátság az 100%-os EXTRÁK NÉLKÜL!

Nem is beszélve arról, hogy ti szexeltek ugyanakkor nem vagytok együtt, tehát MÁSSAL IS TUDTOK DUGNI, ami meg pont az őszinte barátság megromlásához vezet, hiszen ha a legjobb barátoddal vagy, akkor eszedbe nem jutna neked átmenni egy másik dugópajtihoz, mert ezzel megbántod a ,,barátodat"! Szóval itt a nemiszerv az irányító nem a barátság!

Hovatovább, ha neked van párkapcsolatod és emellett benne vagy egy ilyen barátságban, akkor rögtön két embernek is hazudsz, holott a jó kapcsolatban nincsen hazugság! Hazudsz, mert a szerelmedet nem szereted igazán, mert dugsz mással is, és a barátodnak is, mert te csak dugópajtinak kezeled nem barátnak!

Még ennél is tovább menve! Fiú és lány között amúgy SINCSEN BARÁTSÁG (ezeket úgy mondtam, hogy feltéleztem azt, hogy van)! Persze kivétel van, például rokonok között, vagy ha nincsen megcsalás és párkapcsolatban vagy(tok), viszont szinglik között NEM! Be fog indulni a kémia valamelyik fél részéről és ha a másik fél is így érez már szerelem lesz, de ha nem, akkor tovább állnak!

2022. máj. 15. 18:15
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
A szingli pasik nagyon nagy része nem azért szingli, mert ezt választotta, hanem mert nem jutott neki barátnő, rá se néznek a nők. A nőknek az kell, aki más nőknek is kell. Ha valaki bejött egy nőnek, akkor a többi nőnek is jó eséllyel be fog jönni. A szingliségből szerintem emiatt is nehéz kitörni egy férfinak, mert ha a nők látják, hogy más nőknek se kell, akkor nekik se fog kelleni.
2022. máj. 28. 11:04
 23/23 anonim ***** válasza:

#22 tré amit írsz..

..de sajnos igaz.

2022. máj. 29. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!