Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magabiztos 40 koruli felnott ferfit zavarba tud hozni egy 20 eves lany?
Figyelt kérdés
Mert nem tartom (tartottam) valoszinunek, de sztem ez tortent.2022. ápr. 7. 22:30
2/13 anonim válasza:
Ha valóban magabiztos a pasi, akkor a válaszom: nem!
3/13 anonim válasza:
Igen, megtörténhet ha olyan zavarbaejtő az a lány :D nekem még 15 évesen is sikerült idősebb (30-35 körüli) pasikat zavarba hoznom, mert egy bolond kis cafka voltam már akkor 😂 Azóta azért csillapodtam, de ja.
5/13 A kérdező kommentje:
Csak legyszi privatban beszelgessetek, ne itt😊 Koszi💙
2022. ápr. 7. 22:53
6/13 Dzsoki válasza:
Nagyon valószínűtlen,de nem lehetetlen. A leány,egyből megkérdezte,hogy akarnál szexelni velem? Miért kell ettől zavarba jönni? Miért nem mondtál talánt? Igen,lehet,hogy egész más. Mi a történet?
7/13 kalandvagy1986 válasza:
Egy felnőtt, sőt sokat tapasztalt férfit is, amennyiben hatnak rá bizonyos dolgok (őzikeszemek, kedves kacér mosoly, kis érintések, flört, stb.) simán zavarba lehet hozni, főleg ha a leányzó dekoratív, okos, intelligens, esetleg épp lenyűgözően vonzó kisugárzása van...
Lehet az a típusú nő az esete, sőt a gyengéje, de az is hogy egyszerűen csak megdöbbentette a nyitottsága, stb., stb., stb.!
Az megint másik dolog hogy mi a lány célja ezzel. Imponál neki a figyelem, vagy pl. egy házas férfit akar elcsábítani...?
A világ nem fekete vagy fehér! 😉
35F
8/13 anonim válasza:
Akármilyen idős embert zavarba lehet hozni, ha nagyon-nagyon zavarba ejtő helyzetbe hozod.
9/13 anonim válasza:
persze. Én 36 vagyok, régóta házas, gyerekek, van szexuális élet is, viszont pár hete egy fiatal ismerősöm sörözés közben flörtölt velem. Tudom, hogy csak lazítani akart és spicces volt, de kőkemény flörtölés volt, főleg úgy, hogy tudta, hogy foglalt vagyok és úgy sem mozdulok rá. Régóta nem éreztem magam így zavarban, nem vagyok hozzászokva, hogy flörtöljenek velem, már 10+ éve nem flörtöltek velem ennyire (leszámítva a páromat) Úgy éreztem magam, mint egy kezdő, pedig eléggé magabiztos vagyok az élet minden területén.
10/13 anonim válasza:
A 9es nagyon szépen megfogta a lényeget. Amit már rég nem csinál/alkalmaz valaki, az mindenkinek új dolog és kicsit zavarbaejto tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!