Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátodnak van flaslight-ja? Egyedül használja vagy csináltátok már együtt?
Figyelt kérdés
Ha valakinek nincs meg, akkor a flashlight egy jó nagy zseblámpához hasonlító játékszer. Egy nagy szilikon punci, amibe a srác bele tudja dugni a farkát.2022. ápr. 7. 21:48
3/7 A kérdező kommentje:
2 - fiú
2022. ápr. 7. 22:37
4/7 anonim válasza:
Nekem van és baromi jó, az utolsó forintot is megérte nekem.
5/7 A kérdező kommentje:
Neke is nagyon bejön. A bnőmnek szoktam segíteni a vibrátorával, de ő még sosem nyúlt a flaslighthoz, hogy azzal csinálja. Kíváncsi vagyok, hogy ez taszító a nőknek?
2022. ápr. 7. 22:47
6/7 anonim válasza:
Van a barátomnak, de nem szoktuk közösen használni. Egyébként nem lenne ellenemre.
7/7 anonim válasza:
Sajnos nincs a páromnak, de kacérkodunk a gondolattal, hogy beszerezzünk egyet. Én szívesen kipróbálnám vele, elvégre ő is szívesen dugja be nekem a dildóimat akár punciba, akár popsiba. Részemről az is izgalmas, ha egy műpuncival élveztetem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!