Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok! Ti csináltatok már együtt hetero haverral vagy ismerőssel? Azaz vertetek együtt vagy ijesmi de másik fél haver hetero volt?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 19:08
1/9 anonim válasza:
Akkor az nem hetero.
Hogy lehet ilyen rossz a helyesírásod?
2/9 anonim válasza:
ILYesmit még nem csináltam hetero pasival.
3/9 anonim válasza:
Én vagyok az, aki hetero, és egy bi srác hülyéskedésből nyalogatta a köldökömet. :) Többe nem egyeztem bele, nem is tenném.
4/9 anonim válasza:
egyszer igen hazibuliba. nagyon sokat ittunk.
6/9 anonim válasza:
Sajnos még nem.
Pedig benne lennék egy recskapartiban.
23/F
7/9 anonim válasza:
Igen tiniként. Még gimibe 4-5 osztálytárssal volt közös matyizás. 1 volt meleg mert az le is szopott. A többi heteró.
8/9 anonim válasza:
Fiatalon rejsz versenyt rendeztünk.Kié visz messzebb?Később kiderült.
Az egyik meleg a másik biszex volt velem együtt.5 srácból.
9/9 anonim válasza:
Igen, kb 16 évesen. Kölcsönös hoki, párszor leszoptam. Aztán elsodróttunk egymás mellől, eltelt 25 év, neki van három gyereke, nekem nincs.
(és igen, ettől ő még heteró volt/maradt/lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!