Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az akit nem zavar ha meglátják meztelenül? Kort is irjatok.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 21:11
1/12 anonim válasza:
Nem zavar ha mások látnak meztelenül.Nyáron meztelenül vagyok otthon vagy a nyaralóban így elég gyakori,hogy szomszéd vagy akár idegen is meztelenül lát.
2/12 anonim válasza:
Nem zavar. De célirányosan nem mutogatom magam.😅
3/12 anonim válasza:
Nem megyek le direkt pucéran a sarki kisboltba vagy állok ki az erkélyre (mondjuk tény hogy nincs is erkélyünk), de világ életemben nem csináltam gondot abból ha megláttak meztelenül.
22L
4/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, valaki meglát meztelenül és? nem történik semmi..
6/12 anonim válasza:
Nem vagyok szégyellős !Így nem zavar ha látnak. 43N
7/12 anonim válasza:
Szia!
Lenne kedved beszélgetni?
Üdv.,
9/12 anonim válasza:
Engem sem zavar, kertbe meztelenül medencezunk!
10/12 anonim válasza:
Fiatal koromban sokszor átmentem a szomszéd nőhöz, mert nyáron mindig meztelen volt a lakásban, kertben, amikor beengedett még meztelen volt, majd eltakarta a mellét és a punciját a kezével, mondta, hogy mindjárt jövök felkapok valamit, volt, hogy csak bugyit és melltartót vett volt, hogy csak egy hosszú pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!