Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már olyan hogy olyan pasira izgultatok fel szexuálisan akit először nem találtatok vonzónak?
Volt a szakmában egy pasi. Több helyen találkoztunk különböző nemzetközi vásárokon, kiállításokon. Szerintem egy suttyó, rosszul öltözött kanmajom volt. Ő ezt az un-szimpátiát érezte rajtam, és nagyon nyilvánosan alázott, ahol és amikor csak tehette. Utáltam mint a sz@t!
Aztán Kölnben egy üzleti vacsorán egymás mellé ültettek minket. Egy szót sem szóltunk egymáshoz egy órán keresztül. Vagy 2 pohár bor után egyszer csak oda fordult hozzám, megfogta a kezem és azt mondta: ha tartalmasan akarod eltölteni az éjszakát, akkor gyere át a szobámba beszélgetni - meg van isteni borom is... Te, meg a tartalmas éjszaka az nem egy műfaj - mondtam, mert azt hittem hogy ezzel is rúgtam rajta egyet.
Bocs', túlértékeltelek - és ezzel otthagyott, nem is köszönt. Rövidesen vége lett az egésznek, és felmentem a szobámba, lezuhanyoztam. Nem hagyta a büszkeségemet, hogy csak úgy otthagyott, felhívtam a szobáját:
Mit csinálsz?
Várlak téged.
Nanemár, nem ígértem semmit!
De gondoltál...
És átmentem hozzá: valóban ott volt két pohár, és a felbontott bor. Ez valóban várt! És tudta, hogy jelentkezni fogok...:)
Életem legtartalmasabb, legszebb, legerotikusabb éjszakája volt!!!
Sokkal jobb emberré lettem általa. Ennek 10 éve. A szeretőm. És én az ő szeretője vagyok. Köszönöm, Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!