Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Volt már olyan hogy olyan pasira izgultatok fel szexuálisan akit először nem találtatok vonzónak?

Figyelt kérdés
Illetve ha volt ilyen, akkor vajon mi változtatott a dolgon? Mi lehetett az a tényező ami miatt később mégis vonzódtatok hozzá?

2022. ápr. 7. 15:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Volt a szakmában egy pasi. Több helyen találkoztunk különböző nemzetközi vásárokon, kiállításokon. Szerintem egy suttyó, rosszul öltözött kanmajom volt. Ő ezt az un-szimpátiát érezte rajtam, és nagyon nyilvánosan alázott, ahol és amikor csak tehette. Utáltam mint a sz@t!

Aztán Kölnben egy üzleti vacsorán egymás mellé ültettek minket. Egy szót sem szóltunk egymáshoz egy órán keresztül. Vagy 2 pohár bor után egyszer csak oda fordult hozzám, megfogta a kezem és azt mondta: ha tartalmasan akarod eltölteni az éjszakát, akkor gyere át a szobámba beszélgetni - meg van isteni borom is... Te, meg a tartalmas éjszaka az nem egy műfaj - mondtam, mert azt hittem hogy ezzel is rúgtam rajta egyet.

Bocs', túlértékeltelek - és ezzel otthagyott, nem is köszönt. Rövidesen vége lett az egésznek, és felmentem a szobámba, lezuhanyoztam. Nem hagyta a büszkeségemet, hogy csak úgy otthagyott, felhívtam a szobáját:

Mit csinálsz?

Várlak téged.

Nanemár, nem ígértem semmit!

De gondoltál...

És átmentem hozzá: valóban ott volt két pohár, és a felbontott bor. Ez valóban várt! És tudta, hogy jelentkezni fogok...:)

Életem legtartalmasabb, legszebb, legerotikusabb éjszakája volt!!!

Sokkal jobb emberré lettem általa. Ennek 10 éve. A szeretőm. És én az ő szeretője vagyok. Köszönöm, Istenem!

2022. ápr. 7. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!