Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő férfiak higy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Bár a barátnőtökkel vagytok együtt, de szoktatok fantáziálni a lány haverjaitokról? Illetve csinálgatattok velük dolgokat barátnő mellett?2022. ápr. 7. 09:53
1/10 anonim válasza:
Oszinten igen
Csinalgatni nem de neha elkap hogy elmegyek egy jo masszazsra
2/10 anonim válasza:
Fantazialni persze, hogy szoktam. Én az a típusú pali vagyok, aki sose csalta meg párját. Így a kérdés második felére a válasz, nem sosem volt több másokkal. Maximum ilyen gyerekes flört.
De ez nagyon emberfuggo. Környezetemben nem egy pali van, aki, konkrétan keresi az alkalmakat a megcsalasra. Nem vagyunk egyformák.
4/10 anonim válasza:
Per pillanat nem vagyok kapcsolatban így azt csinálok amit akarok, de ha van bnőm akkor nem csalom meg. Fantáziálgatni meg szerintem mindenki szokott.
6/10 anonim válasza:
"csinálgatattok velük dolgokat barátnő mellett?"
Ez milyen igénytelen, proli megfogalmazás már.
8/10 anonim válasza:
szoktam időnként fantáziálgatni, de nem csinálnék velük semmit.
ja és én is csak maszti közben. szóval olyan nincs, hogy szex közben valaki más nőismerősre gondolok.
10/10 anonim válasza:
Én szoktam fantáziálni más nőkről szerintem esetenként mindenki csinálja! Volt akivel chat szinten elkalandoztunk de ennél több nem törtét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!