Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más barátnőjénél is körülménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más barátnőjénél is körülményes a szex?

Figyelt kérdés
Mindig mindennek stimmelnie kell, kell neki kirándulás vagy utazás hogy jól érezze magát. A háború, a választás, minden befolyásolja a libidóját, sose tudja magát csak úgy elengedni és a szexet magát élvezni...
2022. ápr. 7. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Persze, hogy az. Ő akar szexelni én meg nem
2022. ápr. 7. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Valahogy más barátnőjénél mindig körülményes a szex ;) ;)
2022. ápr. 7. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Valszleg csak nyűg neki a szex. Ebből már jó nem lesz!
2022. ápr. 7. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:

én meg férfiként vagyok hasonló.

az ember egy összetett idegrendszerű állatfaj, és valakinél sok minden képes hatni a libidóra

de amikor valakinél nagyon stimmelnie kell mindennek, akkor szerintem ott dolgozik a háttérben egy nagy adag befeszült szorongás. ha tudod magadról, hogy az átlagnál körülményesebb vagy (mondjuk zavarni szokott ilyen vagy olyan külső hatás az ellazulásban), akkor egy idő után már nem is magától a zavaró hatástól feszülsz be, hanem főként attól, hogy rástresszelsz. hogy félsz, hogy majd biztos be fog kavarni ez vagy az. ezen egyébként lehet javítani.

2022. ápr. 7. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam csak akkor van baj ha egyoldalu a szex. Pl csak orált akar a barátom. Gyakra kihuzom inkább magam alola mert engem megcsak fel sem izgat az ilyen szex es minden reggel kéri.

Ha veszekedtunk vagy bármi, rám a feszultség stressz szorongás meg pont ugy hat hogy csak emeli a libidot és olyan végre érzésem van hogy végre nem ordít velem, hanem végre adja magát.

Gyakran rá is szólok mikor tiszta ideg, hogy "Szeretkezz, ne háborúzz."

2022. ápr. 7. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
*A szex nálam lehet stresszlevezetés is. Még ha sírok miatta, nagy a ba, is elkezd kelleni a párom.
2022. ápr. 7. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
*baj
2022. ápr. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!