Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan,hogy amikor a pénisszel játszadoztatok elég kellemetlen bödösnek éreztétek?Mit reagáltatok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 22:48
1/8 anonim válasza:
Szerencsére nem. Igényes partnereim voltak. De ha ilyen lenne ott hagynám.
2/8 anonim válasza:
Én rász.arnék a farkára, annak már úgyis mindegy.
3/8 anonim válasza:
Az már olyankor a "büdösfasz" kategória.
Olyan mint a gazdája.
Így kerülendő mindkettő!
4/8 anonim válasza:
Úgy tettem, mintha nem venném észre.
5/8 anonim válasza:
Én még sosem találkoztam ilyennel, bár én simán szólok bárkinek, hogy mosakodjon meg előtte. Én is megteszem, akkor más se feküdjön már be mellém izzadtan, emberszagúan. Viszont van egy ismerősöm, aki vagy 40 koráig utált cumizni, mint kiderült azért, mert MINDENKINEK büdös volt a farka és undorodott tőle és nem értette, hogy más nők miért szeretik a cumit. Bakker, akkor találkozott először olyannal, akinek nem volt büdös. Hát én lementem hídba.
7/8 anonim válasza:
Hosszú kapcsolatomban, ha ilyen történt szoltam.
Viszont fiatalon voltam egy idősebb férfivel és neki valamiért nem mertem szolni.. magától kiment megmosakodni, de akkor találkoztunk utoljára. Azóta is undorodom tole.
8/8 anonim válasza:
Fesztiválon volt. Nem mertem szólni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!