Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajna Tímea vs Kulcsár Edina?
Figyelt kérdés
Melyiket répáznátok meg jobban? Tegyük félre az ítéleteket és a viselkedést/élethez való hozzáállást. Vitathatatlanul nagyon rendben van mindkettő.2022. ápr. 6. 15:44
A kérdező szavazást indított:
Vajna Tímea
Kulcsár Edina
28 szavazat
1/11 anonim válasza:
Vajna Tímeát egyértelműen. Számomra Kulcsár Edinának kissé cigányos beütése van.
2/11 anonim válasza:
Szerintem még Kulcsár Edina egyértelműen, ő se tetszik, és szerintem is cigányos, de Vajna Tímea arca kifejezetten csúnya.
3/11 anonim válasza:
A lófejü özvegyhódné neked szép?
Mik vannak.
4/11 anonim válasza:
#3 egy szóval sem mondtam, hogy szép. szimplán jobban bejön mint Kulcsár Edina. ugye a kérdés is erről szólt, hogy a kettő közül melyiket választanánk :)
5/11 anonim válasza:
Egyik sem az esetem, de legyen inkább Tímea. Kulcsár Edinától már hülyét kapok
6/11 anonim válasza:
Nekem mindegy melyik, nyáron mosdatlanul az arcomra ülhetne bármelyik.
7/11 anonim válasza:
Tímea feje taszító a számomra és mivel vonzanak a cigányok így Edina egyértelműen.
8/11 anonim válasza:
Egyik rondább, mint a másik.
leszbikus N
9/11 anonim válasza:
Egyes:Mert részben roma is.😆
Utolsó voltam.
10/11 anonim válasza:
Ticsike hüvelyk ujja valami borzalom. Gusztustalan. broaf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!