Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kulcsár Edina szép vagy csak dugható ribi? Mit gondoltok az exéről (elsősorban lányok), összejönnétek ilyen férfival?
Szerintem nem szép nő, sem alakra, sem arcra. Magas, vékony, szúr.
A stílusa meg....ez is úgy lett királynő mint én muszakvezeto....jól benyaltam.
Nagyon nem szép és nem csinos.
A volt férje meg az a tipikus ha ő lenne az utolsó pasi inkább leszbikus lennék fajta. A hideg ráz tőle.
Na de az új pasija így hányás.
Szerintem nem igazán szép nő, átlagos. Nekem nem tetszik. A személyisége még rosszabb:DD
A palija egy nyomorék, ilyennel én tuti nem állnék le. Toxikus is a pasi, szerintem nagyon nem vonzó külsőre se. De ízlések és pofonok
Szerintem egyik sem.
Nem dugnám, akad nekem jobb is.
Nem csúnya, jól sikerült képeken mutatós.
Viszont számomra is rejtély, hogy lett 2. a világversenyen, ott azért nem tudom mennyire elég be nyalni, mint Sarka Katanak.
Megkoczkaztatom azt írni, hogy az alakja is csak ahhoz képest jó, hogy 2 gyereke van, meg nyilván szebb mint egy elhízott test, de nem valami jó a derék-csípő aránya, nagyon széles is a válla, nincs melle(ezekről persze nem tehet, ezek adottságok).
Arca meg nem tudom, van amikor szépnek látom, van amikor nem, roma vonások látszanak rajta, ja és orr műtéte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!